@giaborghini

Stigla je nova Gia Borghini kolekcija cipela i izgleda savršeno!

Talijanski brend obuće Gia Borghini postao je omiljen među ljubiteljicama mode, ponajviše zbog suradnji s influencericama kao što su Pernille Teisbaek i Rosie Huntington-Whiteley čiji su modeli tu marku stavili na “modnu mapu”. No, izuzev fantastičnih kolaboracija koje iz sezone u sezonu uspijevaju dogovoriti, ovaj se brend može pohvaliti zanimljivim dizajnom, vrhunskim materijalima i kvalitetom zbog čega se brojne žene iznova vraćaju njihovim modelima i konstantno nadopunjuju svoju kolekciju.

Ovih dana predstavili su Pre-Fall 2023. kolekciju koja je već dostupna za kupnju na službenoj stranici brenda, a u kojoj se nalaze novi modeli, ali i nove verzije njihovih bestesellera koje su predstavili u suradnji s ranije navedenim influencericama.

Iako se radi o kolekciji koja je namijenjena prijelaznom razdoblju između ljeta i jeseni, paleta boja većinom se sastoji od bež, sive, antracit i crne boje, s pokojim modelom predstavljenim u jarko crvenoj boji te u zmijskom uzroku.

Osim na modele od glatke kože, u Pre-Fall kolekciji naglasak je stavljen na komade izrađene od lakirane kože te metalik srebrne varijante. Uz to, čitavom kolekcijom proteže se i sivi traper u kojem su predstavljene njihove popularne čizme do koljena te natikače s potpeticom.

Model koji nam je instantno zapeo za oko je novi model natikača pod nazivom Abella koji ima zatvorene prste i stiletto potpeticu od 10 centimetara te je dostupan za kupnju u crvenoj i crnoj lakiranoj varijanti, metalik srebrnoj te u verziji od sivog trapera. Pažnju privlači i novi model Aimeline u verziji od zmijske kože, kao i Alodie natikače s pufastim detaljem.

Čitavu Pre-Fall 2023. kolekciju možete otkriti na službenoj stranici brenda, a neke od naših favorita možete otkriti u nastavku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Gia Borghini

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0