Stigla je nova August by Pamela kolekcija – donosimo sve detalje!

Otkako je prije dvije godine lansirala vlastiti modni brend i predstavila prvu kolekciju, novi komadi s potpisom influencerice Pamele Badžek željno se iščekuju. Danas je, pod svojim brendom August by Pamela, otkrila komade za sezonu proljeće/ljeto 2024. godine, a mi vam donosimo sve detalje o novim modelima i inspiraciji za kolekciju.

Kao i u prethodnim kolekcijama riječ je o komadima izrađenima od 100-postotnog lana te je naglasak stavljen na ultrapopularne komplete. Svi su od modela dostupni u ograničenoj količini, a osim noviteta za ovu godinu, Badžek je u kolekciju vratila i print koji je prilikom lansiranja prve kolekcije “eksplodirao”.

 

“Iako nismo imali plan ponavljati modele, već svaki predstaviti samo jednom, u ograničenoj količini, ipak smo u ovoj kolekciji ispunili želje naših obožavateljica i vratile print škampi. To je definitivno fan favorite!”, otkrila nam je i naglasila kako će ga ipak biti dostupno u manjoj količini nego ostalih komada koji se mogu kupiti putem službenog webshopa.

U “August on Film” kolekciji nalazi se i još jedan novitet, koji je potaknut brojnim upitima, a to su dugačke hlače, pa Badžek smatra kako će u ovoj ljetnoj kolekciji svatko moći pronaći omiljeni laneni komad za sebe.

“Željela sam da ova kolekcija bude ženstvena te da se u njoj nalaze boje prikladne za ljeto, a nazivi modela inspirirani su starim filmovima pa se zato i kolekcija zove ‘August on Film’. Stare filmove svi volimo iznova gledati, a htjela sam to prenijeti na komade iz kolekcije – želja mi je bila da to budu vječno nosivi i kvalitetni komadi svevremenskog dizajna koji nikad neće dosaditi”, istaknula je Badžek.

Posebno mjesto u ovoj kolekciji, otkriva nam vlasnica brenda, ima “Dolce Vita” komplet, koji na sebi ima obrise Dubrovnika, rodnog grada ove influencerice, u plavoj boji. Za sve je printeve, koji su crtani posebno za ovu kolekciju, zaslužna ilustratorica Mateja Sučević, koja stoji iza brenda The92Edit i prijašnjih August by Pamela kolekcija.

Uz ranije navedene modele “Casablanca” i “Dolce Vita” čiji je print otisnut na bijelom lanu, ove godine se u kolekciji nalazi i jedan odvažniji uzorak u jarkim bojama, nadahnut bojama Sunset Boulevarda. Zaista, ove godine svatko može pronaći nešto za sebe u August by Pamela kolekciji!

U nastavku otkrijte još fotografija ove predivne kolekcije!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Ana Kutija

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0