Prugice i rafija – Loewe ima hit torbu sezone!

Kad se radi o komadima koji postepeno poprimaju it status onda je nesumnjivo da u tome prednjače dizajnerske torbice koje su ujedno i najbolje ulaganje kad se radi o kakvom modnom dodatku. U te komade uvijek smatramo da vrijedi uložiti jer su svevremenski i nosit ćete ih godinama, a možda i prenositi generacijama. Najčešće se ipak, u takvim slučajevima radi o kožnatim komadima koji su idealan suputnik za svaki dan, no ovih nas je dana oduševio jedan model španjolske kuće Loewe i radi se o idealnom ljetnom komadu!

Torbe od rafije idealan su odabir za ljetne prilike i nesumnjivo je da se radi o klasiku koji je vječan. Definitivno je da će torbe od rafije i ovog ljeta biti najtraženiji model.

Torbica je dizajnirana u suradnji s butikom na Ibizi, Paula’s Ibiza. Svake godine španjolska kuća predstavlja ljetnu suradnju s butikom koja sadrži ljetne modne komade i dodatke; od torbica, sunačnih naočala, cipela, hlača, topova, haljina i zapravo – svega što vam treba za ljeto.

Ova je torbica ručno tkana od prugaste smeđe i crne rafije i izvezena je imenom kuće bijelim slovima, ima dvije ručke za nošenje u ruci, no može se nositi i  na ramenu. Torbica je dovoljno velika da vam u nju stanu sve stvari potrebne za dan na plaži, ili pak za gradsku šetnju.

Torbica Loewe x Paula’s Ibiza je dostupna za kupnju na platformi Net-a-Porter po cijeni od 1550 eura pa ako ovog ljeta želite uložiti u neki dizajnerski komad, ovaj je primjerak za vas!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0