Prugasta fotelja koja se nalazi na našoj listi želja

Dolaskom toplijih i dužih dana, sve ćemo češće provoditi vrijeme vani i okrenuti se uređivanju vlastitih vanjskih prostora. Bilo da se radi o terasi ili vrtu, kao mjestu u kojem provodimo slobodno vrijeme i dočekujemo goste za proljetna druženja, važno je prostor učiniti dovoljno udobnim i stvoriti atmosferu kakvu želimo. S obzirom na to da su takvi dani stigli, u traganju za idealnim komadima pronašli smo prekrasnu fotelju koju smo dodali listi želja!

Radi se o fantastičnom dizajnerskom komadu Made in Italy, brenda Arflex koji još od sredine prošlog stoljeća proizvodi suvremen namještaj. Kroz brend su prošli mnogobrojni dizajneri, a 1970. godine Mario Marenco kreirao je sofu koja nosi njegovo ime. Radi se o komadu koji ste zasigurno nebrojeno puta vidjeli, a sastoji se od glomaznih jastuka umetnutih u cjevasti metalni okvir.

Nakon iznimne popularnosti tog dizajnerskog komada, talijanski je brend predstavio i pripadajuću fotelju namijenjenu za interijer, no nas je oduševio ovaj primjerak koji je osmišljen za vanjske prostore.

Unatoč tome što je fotelja dostupna uz nekoliko različitih navlaka, ono što se nas posebice dojmilo je prugasta crveno-bijela navlaka koja će u svakom eksterijeru izgledati izrazito chic i impozantno. No jednako se tako radi o komadu koji na idealan način spaja dobar izgled i udobnost, što je u konačnici najvažnija stvar kod odabira kvalitetnog namještaja. Također, radi se o vodootpornim navlakama koje se mogu skinuti i oprati, što u konačnici ovaj komad čini toliko poželjnim za bezbrižne tople dane!

Ako i vi želite ovu fotelju u svom domu, istražite sve informacije, kao i upit o kupnji na službenoj stranici talijanskog brenda. Nesumnjivo se radi o komadu kojim ćete na jedinstven način unijeti dašak šarma u svaki eksterijer!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0