Otkrijte najljepši minimalistički brend za uređenje interijera!

Kad je riječ o uređenju interijera, rijetko kad se oslanjamo samo na jedan brend namještaja i dekorativnih dodataka. No, pronašli smo brend uz koji, čini nam se, nije potrebno dalje tragati, ako ste zaljubljenici u minimalističku estetiku bijelih i zemljanih boja. Radi se o brendu Off-White Palette, poznatom po luksuznom namještaju minimalističkog stila, koji usklađuje klasične tradicionalne komade i moderne elemente. Upravo se njihovi komadi mogu pronaći u domovima brojnih influencerica.

Neutralni tonovi, kamen, mramor i drvo – asortiman Off-White Palettea nudi savršen spoj ovih elemenata, uz pomoć kojih možete stvoriti skladan interijer krojen po glavnom trendu današnjice. Čak i ako ne opremate dom u potpunosti, u njihovoj ponudi mogu se naći statement komade namještaja koji mogu podignuti izgled svake prostorije na potpuno novu razinu.

Fotelje i sofe zaobljene siluete u spoju s geometrijskim stolom ili stolcem pravocrtnih oštrih linija, kamene posude i drveni dodaci – u njihovoj ponudi može se pronaći idealna kombinacija za uređenje doma inspirirana fotografijama koje često na Instagramu ili Pinterestu spremamo na moodboard listu. No, nije bitno samo da je prostor u kojemu boravimo oku ugodan, već da kroz jednostavnost, prozračnost i čistoću zrači dobrom energijom i omogućava jasnoću uma.

Kako i sami iz brenda kažu – život je lijep, treba prihvatiti nesavršenosti prirodne ljepote i dopustiti im da ispričaju priču u vašem domu. Ulaganje u dom je ulaganje u stil života, pa zato treba stvoriti prostor iz kojeg ne želite pobjeći.

Detalje o proizvodima možete potražiti na njihovoj službenoj stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Off-White Palette

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0