Pogledali smo Netflixov film “Reptile” u kojem glumi Justin Timberlake. Stavite ga na watch listu!

Ako ste ovih dana u potrazi za nekim dobrim, mračnim trilerom, možete prestati tražiti – jer je na Netflix nedavno stigao “Reptile” s Benicijom del Torom, Justinom Timberlakeom i Alicijom Silverstone u glavnim ulogama. Film dominira Netflix top listom, na kojoj se nalazi na prvom mjestu, a stvar nije samo u poznatim imenima koja glume u filmu, već i u zamršenoj priči o ubojstvu i urotu za koju se čini kao da svi u njoj sudjeluju.

U fokusu su Benicio del Toro u ulozi detektiva Toma Nicholsa te Justin Timberlake u ulozi Willa Gradyja koji je na Nicholsovom radaru završio nakon što je njegova djevojka, brokerica nekretninama, pronađena mrtva u jednoj od nekretnina koje je prodavala za njegovu kompaniju. U tom trenutku Grady postaje glavni osumnjičeni za zločin, no ubrzo se priča počinje razvijati te u njegovoj prošlosti, ali i u prošlosti njegove djevojke, Nichols pronalazi osobe koje su mogle imati ulogu u nesretnoj situaciji.

Atmosferi filma najviše doprinosi činjenica što se u jednom trenutku sve čini “crno-bijelo”, no ono što mislite da znate se nekoliko puta pokaže pogrešnim. Toj napetosti i stalnoj izmjeni osoba na koje sumnjate te opasnosti u kojoj se nalazi Nichols definitivno pridonosi i glazba, ali i činjenica da što radnja filma dalje odmiče, to priča postaje kompliciranija i teža za pratiti, umjesto da se raspliće.

Iako je čitavo vrijeme u fokusu brutalno ubojstvo, Nichols tijekom istrage – koja je u jednom trenutku gotovo pa zaključena, non stop nailazi na neobične detalje koje u konačnici uspijeva spojiti u široku urotu i korupciju koja vlada posvuda oko njega. Tad se poslovno izmiješa s privatnim životom u kojem inače vlada idila, a ovaj detektiv nakon toga više u ništa nije siguran.

Film redatelja Granta Singera iznimno je misteriozan te može ostaviti upitnike nad glavom i nakon gledanja pa su neki dijelovi radnje slobodni za interpretaciju.  U filmu se također pojavljuju Eric Bogosian, Ato Essandoh, Domenick Lombardozzi i Michael Carmen Pitt. Film “Reptile” dostupan je za gledanje na streaming platformi Netflix pa to obavezno učinite ovih dana – u nastavku otkrijte napeti trailer koji će vas definitivno potaknuti da stavite ovaj film na svoju watch listu!

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Netflix

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0