Pepa London, najslađi i najelegantniji brend za bebe i djecu

Kad su bebe i djeca u pitanju, uvijek smo u potrazi za preslatkom odjećom, detaljima i cipelicama kojima zaista ne možemo odoljeti – bilo da ih kupujemo za vlastitu djecu ili, pak, nekome za poklon. A u toj smo kategoriji pronašli brend koji će rijetko koga ostaviti ravnodušnim – Pepa London.

Među temeljnim vrijednostima britanskog brenda ističu se svevremenski stil, bogato naslijeđe i luksuzan izgled te dizajn. Inspiraciju pronalaze u godišnjim dobima koja se stalno mijenjaju, ali i svevremenskom umijeću krojenja te istinskom britanskom stilu, koji uključuje tradicionalne elemente odijevanja britanske kraljevske obitelji.

Dizajnerica Pepa Gonzalez osnovala je brend nakon selidbe u London, ali je svu proizvodnju zadržala u rodnoj Španjolskoj stavljajući veliki naglasak na kvalitetu i izradu. Kardigani, haljinice, suknje, košulje, cipele i puloveri ovog brenda zato pripadaju u komade koje ćete čuvati vječno i prenositi ga buduće generacije, pogotovo zato što je riječ o klasicima koji će fantastično izgledati i za 20 godina.

U svojoj ponudi imaju odjeću za novorođenčad, bebe i djecu do 10 godina. Osim svakodnevnih kreacija, u njihovoj ponudi nalazi se i širok izbor komada za svečanija događanja ili, pak, krstitke, a njihovi kompleti koji su sastavljeni od odjeće, dodataka i igračaka čine i idealan poklon za bebe i djecu koju imate oko sebe. U nastavku pogledajte neke od naših favorita, a njihovu čitavu ponudu možete otkriti putem njihove službene stranice.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: pepalondon.com

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0