@mathildegoehler

Oversized košulja kao klasik iz ormara za proljetnu sezonu

Ako moramo odabrati jedan komad koji smatramo esencijalnim za proljetnu sezonu, onda je to definitivno oversized košulja. Nema prigode u kojoj taj klasik iz ormara ne možete odjenuti, od posla preko casual kava s prijateljicama pa sve do svečanijih trenutaka, jer je bijela košulja pojam elegancije.

@josefinehj

Ništa ne može nadmašiti udobnost, ali i dojam sofisticiranosti koje košulja može dati svakom outfitu, pogotovo ako odaberete bijeli ili, pak, neki od modela s vječnim prugicama. U high street i dizajnerskim kolekcijama dostupno je zaista pregršt modela, a iako smo mi ljubitelji klasičnih, pamučnih modela, možete pronaći i one izrađene od lana ili, pak, satena.

@borislavasekova

Nema tog outfita koji neće izgledati dobro u kombinaciji s bijelom, baby blue ili, pak, košuljom s tankim prugama, bilo da ih nosite s trapericama, odijelom ili midi suknjom.

@josefinehj

Ako tražite provjerene klasike zavirite u ponudu brendova Vince, Anine Bing, Frame i Toteme, a za modele u jarkim, proljetnim bojama otkrijte novitete iz H&M kolekcije. Na policama Zara pronaći ćete košulje s debljim i tanjim prugicama, a u nastavku možete otkriti koji su nam se još modeli svidjeli.

Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Arket
Arket
Arket
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Fortela (Net-a-Porter)
A.L.C. (Net-a-Porter)
The Frankie Shop (Net-a-Porter)
Vince (Net-a-Porter)
Frame (Net-a-Porter)
Vince (Net-a-Porter)
Anine Bing (Net-a-Porter)
Toteme (Net-a-Porter)
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Net-a-Porter, H&M, Arket, Zara, Massimo Dutti, Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0