@francescasaffari

Ovaj model čizama obožavaju skandinavske influencerice, a dostupan je i u Hrvatskoj!

Čim ugledamo rujan na kalendaru, počnemo razmišljati o jesenskoj modi. To ne znači da ne volimo ljeto, no postoji nešto uzbudljivo u novim kolekcijama i slojevitom odijevanju posljednjih it komada. A prvu inspiraciju za odijevanje u nadolazećoj sezoni definitivno dobivamo od Skandinavki, koje ne samo da su modno osviještene, već i zbog podneblja u kojem žive imaju priliku isfurati neke komade prije svih.

Upravo smo na Tjednu mode u Kopenhagenu, koji se održao prije otprilike mjesec dana, dobili novu dozu trendova, a i otkrili pokoji jesenski komad koji se već sad pokazao popularnim. Između ostalih, to su definitivno Ganni kaubojske čizme koje sežu do malo ispod koljena i ističu se kontrastnim šavovima.

@francescasaffari

Kaubojske čizme na listi su hit komada posljednjih nekoliko hladnijih sezona, no osim toga riječ je i o pravom modnom klasiku. Ne čudi zato da su kaubojke najtraženije, a Ganni je uspio u kreiranju moderne interpretacije tog modela, koji je rezervirana za one nešto odvažnijeg stila.

@francescasaffari

Ovaj se model ističe upečatljivim šavovima koji su u verziji od smeđe kože izrađeni od bijelog konca, dok se crni model ističe detaljima od žutog konca. Ako tražite kaubojske čizme, onda pravac Garderoba store, jer se ovaj model može pronaći u tom zagrebačkom concept dućanu.

S1859-177-1S1859-177-2S1859-177-3S1859-864-1S1859-864-2S1859-864-3S1859-864-15

Više detalja o čizmama možete saznati putem službene stranice danskog brenda, a model možete razgledati u galeriji iznad.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Ganni

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0