Ovaj Massimo Dutti komplet je jako popularan na TikToku, što znači da bi se uskoro mogao rasprodati!

Sasvim nam je jasno zašto su kompleti i odijela omiljena kupnja svima u prijelaznom razdoblju jer brzo rješavaju svaku dilemu u odijevanju. A modni obožavatelji s TikToka, otkrili su jedan high street komplet koji bi se jako brzo mogao rasprodati. Riječ je o idealnom komadu za proljetnu sezonu, s potpisom brenda Massimo Dutti, koji izgleda kao da je izrađen od trapera, ali se radi o lanu tamnoplave boje.

Upravo je zbog materijala ovaj komplet – sastavljen od hlača na crtu i prsluka, prozračan i ugodan za nošenje te se nalazi na modnoj listi želja brojnih insajderica za ovo proljeće.

Valentina Čajo nosi hit komplet

Široke hlače visokog struka vizualno produžuju figuru, a jedini detalj koji ih krasi, baš kao i prsluk, su kontrastni šavovi u bež nijansi.

Zbog tamnoplave boje i teksture lana, ovaj Massimo Dutti komplet izgleda poput trapera, a dostupan je za kupnju i putem hrvatske verzije online shopa brenda.

@amelia.liana

its a 10… thats it #denimset #massimodutti #newinmassimodutti

♬ Send Me on My Way – Vibe Street

Cijena hlača iznosi 89,95 EUR te su dostupne u veličinama od 34 do 44, dok je cijena prsluka 69,95 EUR, a može se kupiti u veličinama od XS do L.

@christinekristi

so cool linen suit #fashiontiktok #tryonhaul #outfitideas #styling #oldmoneyoutfits #massimoduttihaul #styleinspo #springoutfits2023 #viral #denimsuit #linensuit

♬ unlock it x my boo – ︎VAMP ❦

Tako možete pronaći savršen komplet za sebe, a ako vam se sviđa savjetujemo vam da se požurite jer sudeći po oduševljenim reakcijama na društvenim mrežama, neće još dugo biti in stock.

Fotografije: Massimo Dutti

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0