Ova H&M haljina viralni je komad koji konstantno viđamo na TikToku

U onome smo dijelu godine kad gotovo svakog dana zamijetimo neku novu haljinu koju dodajemo listi svojih proljetnih i ljetnih želja. Prilikom toga, najviše uživamo u otkrivanju onakvih koje će lijepo pristajati uz brojne prilike, odnosno koje su dovoljno jednostavne, a profinjene, da u njima možemo provoditi cijeli dan i biti spremne za svaku prigodu! Jedna od takvih, od ovih je dana dostupna na službenoj stranici high street brenda H&M!

Haljinu smo prvotno zamijetili na TikToku i doista se radi o viralnom komadu! Naime, brojne influencerice dijele salve oduševljenja za ovim komadom koji bi lako mogao proći kao kakav dizajnerski komad. No, to ne čudi, s obzirom na to da posljednjih dana ovaj high street brend oduševljava fantastičnom novom kolekcijom, o kojom smo uostalom i prošlog tjedna pisali.

@jsmn.o

🌙✨ #eid #outfit #fy

♬ Idea 10 – Clavier

Švedski je brend servirao dugu, pripijenu haljinu od mekanog rebrastog pletiva u čijoj se izradi nalazi i lan, inače omiljen materijal tijekom toplijih dana. Haljinu krasi okrugli ovratnik i duboko izrezana leđa s vezicama koje se križaju i vežu na stražnjoj strani vrata. A ono što haljini daje na posebnosti su zasigurno dugi široki rukavi i nježno lepršava suknja.

Zbog izrazite dužine, ovu je haljinu najljepše kombinirati uz cipele s ravnom potpeticom čime ćete stvoriti izrazito profinjen i sofisticiran look. Radi se o kombinaciji koja će fantastično funkcionirati od jutra do večeri, uz brojne različite prilike; od casual pa sve do svečanijih varijanti.

Ovaj prekrasan komad dostupan je za kupnju na službenoj stranici high street brenda u veličinama od XS do XL po cijeni od 79,99 eura. U nastavku teksta otkrijte kako su ovu haljinu stilizirale broje influencerice.

@iamemmanuela

In love with this h&m dress! 😍 #outfitinspo #hmdress

♬ VANNA RAINELLE яд – 𝐕𝐀𝐍𝐍𝐀 𝐑𝐀𝚰𝐍𝐄𝐋𝐋𝐄

@iitsninaaaaa

❤️ #holiday #holidayoutfit #vacation #vacationmode #outfitinspo #holidaywardrobe #dubai

♬ original sound – K – 🧸

@inspoby.me98

Viral fairy tale dress 🫶🏼✨😍🤍 #outfit #ootd #outfitinspo #inspobyme #inspiration #inspo #detail #viralvideo #viralsong #tiktok #fashion #fashiontiktok #fashioninspo #fairytale #highlight #viral #foryourpage #fyp #fypシ #outfitoftheday #spring #summer #ramadan #song

♬ Mi Amore – Nej

@inspoby.me98

Viral fairy tale dress 🫶🏼✨😍🤍 #outfit #ootd #outfitinspo #inspobyme #inspiration #inspo #detail #viralvideo #viralsong #tiktok #fashion #fashiontiktok #fashioninspo #fairytale #highlight #viral #foryourpage #fyp #fypシ #outfitoftheday #spring #summer #ramadan #song

♬ Mi Amore – Nej

@rouguis

H&M new dress !! I love her, thank you @Jessica for the inspo 💞 Link on my LTK #outfitinspiration #outfitoftheday #outfitideas #hm

♬ congratulations by mac miller – Hannah🎹

@yasmindevonport_

♬ original sound – Yasmin Devonport

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0