@rikkekretfing

Ova Galvan večernja haljina idealna je za sva svečana događanja

Ponekad nam se čini kako potraga za haljinama za svečana događanja gotovo nikad ne prestaje. Nakon što smo zatvorili sezonu vjenčanja i krstitki, polako ulazimo u razdoblje predblagdanskih evenata, različitih slavlja i domjenaka. Upravo nam je zato za oko zapela haljina koju je prošlog tjedna na vjenčanju nosila influencerica Rikke Krefting Ulstein.

Model nosi potpis londonskog brenda Galvan, poznatog po minimalističkim svilenim vjenčanicama, a ističe se predivnom siluetom i lila bojom. Britanski brend postao je poznat široj javnosti upravo zbog svojih svečanih haljina koje se mogu nositi na brojna događanja, a misao vodilja koji imaju prilikom kreiranja je svevremenski dizaj pa se njihove haljine mogu nositi iz sezone u sezonu. Isto tako, brend je poznat i po vjenčanicama, a koje su mahom minimalističke i klasične, no u kojima neće proći nezamijećeno.

Model je izrađen satena, ističe se nabranim detaljem iznad dekoltea, a cijena mu iznosi 1495 eura na službenoj stranici brenda Galvan na kojem je haljina Ushuaia dostupna u smaragdnoj zelenoj, lila i jarkozelenoj boji. Model se može kupiti i putem shopping platforme poput Net-a-Porter u nebeski plavoj boji po cijeni od 1695 eura, dok su na MyTheresa stranici dostupne jarkozelena i bijela varijanta. Riječ je o jednom od trenuračno najprodavanijih satenskih modela brenda Galvan, a koji izgleda nevjerojatno efektno s jako malo detalja. U nastavku pogledajte detalje haljine!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Galvan, Instagram (@rikkekrefting)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0