Pinterest

Omiljena ljetna haljina dostupna je u novim bojama!

Skims haljina, koja od prvog dana kad je predstavljena izaziva apsolutnu pomamu na svim društvenim mrežama i pripada među viralne ljetne komade, dostupna je u novim, limitiranim nijansama. Maksi uska haljina, koja je jedan od najudobnijih komada koje možete imati za ljeto, od sad je, osim u neutralnim nijansama, dostupna i u pastelnim varijantama.

@brookerogers__

it’s THE dress 🥹🤌🏼🤍 #skimsdress #skims #skimstryon

♬ som original – 🎧

Kim Kardashian, jedna od najvećih influencerica današnjice, nikada ne razočara brendovima koje lansira, pa je tako bilo i kad je u pitanju Skims. Ova maksi haljina već je godinu dana jedna od najtraženijih, a razlog zašto je baš svi obožavaju jest zato što savršeno oblikuje sve tipove tijela, a izrađena je od mekanog modala s malim postotkom Spandexa zbog kojeg čini čuda za figuru.

@leticiaafi

Još jedan razlog zašto su svi poludjeli za ovom haljinom je zato što se može nositi na apsolutno sve. Ako ste u žurbi i imate puno obaveza tijekom dana, samo odjenete haljinu i spremni ste; ako idete na popodnevnu kavu s prijateljicama, haljina je idealna za to; ako planirate večernji izlazak – Skims haljina je dobar odabir i za to!

Haljina je dostupna u veličinama od XXS do 4X, a nove limitirane nijanse “Honeydew” u blijedozelenoj boji i “Cotton Candy” u svijetlo ružičastoj boji, dostupne su za kupnju na službenoj stranici brenda, a cijena ovih haljina je 92 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Skims, Instagram (@skims), Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0