Novi korektor Biologique Recherche idealan je za poljepšavanje područja oko očiju!

Istinski 2-u-1 proizvodi koji savršeno poljepšavaju oči, Eye Care Concealers pokrivaju i trajno korigiraju tamni izgled podočnjaka i potiču smanjivanje natečenosti

Koža područja oko očiju najtanji je i najosjetljiviji dio lica. Sadrži vrlo malo žlijezda lojnica kao i vlakana kolagena i elastina. S 22 mišića koji su u neprestanom pokretu, ovo područje iznimno je aktivno i prvo na kojem se pokazuju znakovi starenja. Tada se mogu preuranjeno pojaviti znakovi umora. Podočnjaci i natečenost izrazit su estetski problem i mogu ih potaknuti razni čimbenici. Natečenost je uglavnom uzrokovana zadržavanjem vode, starenjem kože i viškom periorbitalne masnoće.

Za rješenje toga, pobrinuo se omiljeni francuski brend Biologique Recherche, lansirajući novi korektor – Eye Care Concealer koji pokriva i trajno korigiraju tamni izgled podočnjaka i pritom potiče smanjivanje natečenosti.

Proizvod se preporučuje za umorna trenutna stanja kože

Eye Care Concealer pomaže ukloniti pigmente odgovorne za podočnjake, smanjiti njihov izgled i obim natečenosti te zagladiti kožu oko očiju. Tonirana tekuća tekstura proizvoda Eye Care Concealer, koja je predstavljena u tri nijanse, ujednačava i posvjetljuje konture umornih očiju za vrlo prirodan završni rezultat. Ova inovacija pruža visoku pokrivenost i dugotrajnu postojanost. Podočnjaci postaju svjetliji, obim natečenosti se smanjuje i znakovi starenja se brišu.

Četiri područja djelovanja

Ova tonirana krema ima četiri područja djelovanja; protiv podočnjaka, protiv natečenosti te zaglađujuće i popunjavajuće djelovanje. Kompleks gloga i arapskog jasmina djeluje na pigmente odgovorne za tamnu boju podošnjala, dok polifenoli avokada oživljuju umorne oči i koži daju vitalnost. Kompleks crvenih morskih algi i ekstrakta ploda tare ima učinak zatezanja i liftinga, a ekstrakt kvasca plave alge zaglađuje crte lica i popunjava borice.

Tijekom više od 40 godina, jedinstvena metodologija Biologique Recherche izgradila je izuzetnu reputaciju zadivljujuće učinkovitosti koja se temelji na kliničkom pristupu njezi kože te pruža trenutačne i dugotrajne rezultate – stoga nedvojbeno je da se radi o još jednom proizvodu koji ćete obožavati, a cijena ovog korektora je 67 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0