Novi božićni filmovi koje jedva čekamo pogledati

Svi se možemo složiti s time da je jedan od najboljih osjećaja tijekom zime biti u toplome domu u dnevnom boravku, sa toplim čajem ili vrućom čokoladom u ruci i pustiti naš omiljeni božićni film dok smo pod mekanom dekicom. Već smo pisali o klasičnim filmova koji su svake godine na must watch listi čim stigne prosinac, a ove godine imate priliku pogledati i nove filmove koje željno iščekujemo. Koji su to, saznajte u nastavku.

Wonka

 

Timothée Chalamet u glavnoj ulozi glumi Willy Wonku, izvanrednog lika iz filma “Charlie and the Chocolate Factory”. “Wonka” priča čudesnu priču o tome kako je najveći svjetski izumitelj, mađioničar i proizvođač čokolade postao voljeni Willy Wonka kakvog poznajemo danas. Film je možete pogledati u Cinestar kinima od 7. prosinca.

Best.Christmas.Ever

 

Film koji je već dostupan na Netflixu radi se o tome da nakon što su igrom sudbine spojene dvije obitelji za Božić, Charlotte želi dokazati da je život njezine stare prijateljice Jackie predobar da bi bio istinit i pokušava razotkriti tajne koje Jackie krije.

Candy Cane Lane

 

U glavnoj ulozi Eddie Murphy je odlučan pobijediti na godišnjem natjecanju u susjedstvu u božićnom ukrašavanju. On sklapa pakt s vilenjakom koji će mu pomoći da pobijedi – a vilenjak baca čaroliju koja oživljava 12 dana Božića, što donosi neočekivani kaos u grad. Film ćete pronaći na Amazon Prime video platformi. 

Wish

 

Ovaj animirani film radi se o mladoj djevojci po imenu Asha koja poželi zvijezdu i dobije izravniji odgovor nego što je očekivala kada se problematična zvijezda spusti s neba da joj se pridruži. Film možete pogledati u kinima, a uskoro će biti dostupan i na Disney+ platformi. 

Dashing Through The Snow

 

Razvedeni socijalni radnik na Badnjak otkriva da mu se niz dimnjak na Badnjak spustio sveti Nikola koji radi sa Djedom Mrazom. Glavni lik kojeg tumači glazbenik Ludacris obavlja zadatke Svetog Nikole uz pomoć svoje kćeri gdje se zapućuju u pustolovine jedne božićne noći. 

Silent Night

 

Riječ je o akcijskom filmu u kojemu ožalošćeni otac (Joel Kinnaman) izvodi svoju dugo očekivanu osvetu protiv nemilosrdne bande na Badnjak. Film će biti dostupan od 7. prosinca u Cinestar kinima. 

Checkin’ it Twice

 

U ovoj romantičnoj komediji hokejaš se zaljubi u agenticu koja se bavi prodajom nekretnina u krizi karijere kada se zamijeni za njezin rodni grad i preseli u kolibu u dvorištu njezine obitelji koja voli hokej.

Family Switch

 

Sigurno ste pogledali film Freaky Friday (Šašavi petak) u kojemu je u glavnoj ulozi Lindsay Lohan i Jamie Lee Curtis, majka i kćer koje se jednog dana probude u suprotnim tijelima. Nedavno je na premijerno na Netflixu predstavljen i Family Switch u kojemu se slučajnim susretom s astrološkim znakovima probude roditelji obitelji Walker u tijelima svoje djece.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0