Ne znate što odjenuti u ured tijekom vrućina? Ovih 20 chic kompleta su najbolji odabir!

Odijevanje za ured tijekom toplijeg dijela godina nerijetko je izazovna stvar. Vremenske su prilike takve da uživamo u laganim i prozračnim krojevima, no istovremeno moramo voditi računa da se radi o dovoljno profinjenim i elegantnim modnim odabirima. Kao omiljenu kombinaciju koju želimo odijevati tijekom ljetnih odlazaka u ured su chic kompleti!

Pinterest

Kompleti su tijekom ljetnih dana najbolji odabir za poslovno i nešto formalnije odijevanje u kojem će nam tijekom cijelog dana biti dovoljno udobno i prozračno. Aktualne kolekcije dizajnerskih i high street brendova vrve fantastičnim kompletima u brojnim nijansama i još većem broju različitih krojeva i nedvojbeno je da se radi o najpoželjnijoj kombinaciji ove sezone.

Zara

Kad se radi o krojevima nedvojebno je da ove sezone prednjače kompleti od prsluka i hlača. Prsluk, kao nezaobilazan komad koji tijekom proljeća i ljeta odijevamo na golo tijelo, posljednjih se godina ustalio u ženskoj garderobi. Uz njega, omiljeni brendovi nam predlažu hlače visokog struka, bermude ili pak, suknje, za još profinjeniju kombinaciju.

Zara

U kolekcijama smo pronašli najviše kompleta koji su izrađeni od lana kao omiljenog ljetnog materijala. Kad se radi o bojama, dominiraju pastelne nijanse, a naš su omiljen odabir kompleti u monokromatskim nijansama.

Pinterest

U aktualnim kolekcijama dizajnerskih i high street brendova pronašli smo sjajne komplete u kojima ćete izgledati chic ovog ljeta i u nastavku teksta otkrijte naše favorite!

Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zimmermann (Net-a-Porter)
Zara
Zara
Valentino Garavani (Net-a-Porter)
Staud (Net-a-Porter)
Mango
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
Brunello Cucinellu (Net-a-Porter)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Mango, Massimo Dutti, Net-a-Porter 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0