Natikače s potpeticom najpopularniji su model cipela za nadolazeću sezonu

Uskoro ćemo i službeno zatvoriti sezonu čizama te se prebaciti u nešto laganiju obuću, a ono za čime posebno žudimo su potpetice. S optimizmom ulazimo u proljeće i nadamo se da ćemo sve češće posezati za potpeticama u nadolazećim mjesecima, da ćemo uživati na eventima, na večerama i u izlascima na našim omiljenim mjestima. A kako bismo sve to odradili maksimalno stylish, potrebna nam je i takva obuća.

Sudeći po onome viđenom na društvenim mrežama te u ponudi brendova koje obožavamo kao što su Amina Muaddi, The Attico i Bottega Veneta, najpopularniji model ovog proljeća bit će natikače s potpeticom. Za razliku od sandala s puno tankih remenčića koje se nisu skidale s liste it obuće proteklih godina, ova je silueta pročišćena te većinu modela krasi samo jedan remen.

Debora Rosa

To dizajnerima ostavlja prostora da se s tim detaljem poigraju pa je modna kuća Balenciaga predstavila model s čvorom, baš kao i Saint Laurent, komade s potpisom By Far i Gianvito Rossi krase mašne, dok su se Amina Muaddi, The Attico i Aquazzura odlučili poigrati s oblikom potpetice.

Za koji god se model odlučili, najveća prednost natikača s potpeticom je ta da se mogu nositi u dnevnim i večernjim varijantama, da će odlično izgledati na traperice ravnih nogavica, ali i na mini haljine te da ćete svakoj kombinaciji dati trendovski pečat, bez puno truda.

Saint Laurent (Net-a-Porter)
Saint Laurent (MyTheresa)
Valentino (MyTheresa)
The Attico (Net-a-Porter)
Staud (Net-a-Porter)
Zara
Zara
Zara
& Other Stories
Mango
Mango
Gucci (MyTheresa)
Gianvito Rossi (Net-a-Porter)
By Far (Net-a-Porter)
Bottega Veneta (Net-a-Porter)
Bottega Veneta (Net-a-Porter)
Bottega Veneta (MyTheresa)
Bottega Veneta (MyTheresa)
Balenciaga( MyTheresa)
Aquazzura (MyTheresa)
Amina Muaddi (Net-a-Porter)
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0