#MagMeGirls otkrivaju koja je njihova it torbica

Naše MagMe Girls u ovoj rubrici redovito nam otkrivaju koji su njihovi must have komadi, gdje kupuju holy grail stvari kao što su bijeli t-shirt, traperice ili tenisice – kvalitetne komade koje baš svatko želi imati u ormaru, a sada smo ih pitali možda najteže pitanje do sad. Nema ljubiteljice mode koja na svojoj listi želja nema barem jednu it torbicu, bilo da je riječ o onoj koja je popularna u ovom trenutku ili, pak, klasiku poput Chanel Flap modela. Zanimalo nas je u koje to torbe ulažu ili planiraju uložiti hrvatske influencerice, što im je bitno kod kupnje dizajnerske torbice i gdje pronalaze omiljene modele.

Rita Rumora

Ove sezone i dalje ostajem vjerna brendu Bottega Veneta. Obožavam sve njihove modele, ali mi se sviđa što svake sezone promjene boje i materijale modela BV pouch. Ove godine mislim da bih uzela manji model koji mogu više kombinirati za svečanija događanja.

Nika Turković

Na torbice gledam kao na neki životni modni ulog i zato ih najmanje kupujem jer mi se ne sviđaju trendovski komadi i najteže pronađem nešto u što zbilja vrijedi uložiti i ono što znam da ću godinama nositi. Trenutačno su mi omiljene dvije koje imam – Jacquemus Chiquito Grand u crnoj boji (kojeg nosim svuda), kao i bijela Prada Cleo, zadnji dodatak mojoj modnoj obitelji. Mislim da su to neke torbe koje idu na apsolutno sve, izuzetno kvalitetne i vječne. Uvijek kad tražim nešto takvo, pazim da je torba kožnata, srednje veličine i da ide na sve što imam u ormaru. Na wishlisti su mi i Gucci 1961 Jackie u crnoj ili zelenoj boji te mala Bottega Veneta Jodie.

Mia Matić

Za mene je it torbica of the moment definitivno Jodie brenda Bottega Veneta, ona mi je definitivno na wishlisti. Prilikom kupnje torbice, kod mene je zlatno pravilo ili neki vječni klasik ili nešto što je baš skroz ludo, ali onda to ne smije biti izvan određenog budžeta, ako je riječ o drugom slučaju. U početku sam mislila da će Jodie biti sezonska torbica, ali nekako se zadržala i sad je već na mojoj wishlisti godinu dana. Kada bi je uzimala uzela bi je ili na nekom putovanju ili preko stranice MyTheresa, preko koje sam većinu svojih torbica naručila. Definitivno bi je uzela u nekoj “mirnijoj” boji, jer je model sam po sebi specifičan pa mislim da ne treba ludovati s bojama.

Mateja Sučević

Moja opsesija torbama is a real deal i mislim da mi torba uvijek ostaje kao broj 1 komad za koji mislim da može podići svaki outfit na višu razinu. Jako volim male i nepraktične torbice koje najčešće nosim na večere i izlaske. S obzirom na to da su one najčešće trendovski komad, u njih ne ulažem puno novaca i kupujem ih u Zari, Mangu, Coccinellu i Uterqueu. S druge strane, torbe srednje veličine su mi najdraži komadi u ormaru jer u njih mi stane ‘”život’”. Zadnja veća kupovina bile su Coach Field Tote 22 torba i Marc Jacobs The Uptown model. Volim klasične i svevremenske komade koje neće izaći iz mode bez obzira na trendove. A što se tiče želja, lista je dugačka – By Far Fran, zelena Jacquemus Le Chiquito, Stella McCartnety Mini Falabella u glitter varijanti, mala bijela Saint Laurent Solferino i naravno, smeđa, Bottega Veneta Jodie… Mogla bi još nastaviti.

Lidija Lešić

Već neko vrijeme sve svoje torbice naručujem putem stranice My Theresa. Za ovo ljeto sam kupila it torbicu Jacquemus koju jako volim nositi i kombinirati u ovim malo hladnijim danima na pletivo, a od nedavno posjedujem i all time favorite, vječni klasik koji sam dobila na poklon od supruga za rođendan – Saint Laurent Kate Medium kožnatu torbicu. Bitno mi je da je torba kvalitetna, izrađena od kože i vječnog dizajna. Kada kupujem torbicu, najviše pazim na to kako ću je nositi i kombinirati dugi niz godina.

Pamela Smoljanić

Moram priznati da sam prije kupovala puno više torbica, danas teško pronalazim neku koja mi se baš jako sviđa i koja odgovara svim željenim kriterijima. Trenutačno mi je na wishlisti Prada Cleo model. Za sada joj još uvijek uspješno odolijevam, ali mislim da neću još dugo! Za neke malo više budget friendly varijante, koje su svejedno vrhunske kvalitete, uvijek bacim oko na ponudu brenda Mona. Njihovi su komadi od vrhunske kože i često imaju modele koji se nalaze na onoj savršenoj granici izmedu trendi i klasičnih modela, tako da znam da ću ih nositi iz sezone u sezonu!

Nika Matić

Na ovo pitanje mi je jako teško odgovoriti. Na mojoj wishlisti je već dulje vrijeme Bottega Veneta Jodie torbica. Jako je trendi, ali je već drugu sezonu i dalje in tako da misim da će biti atraktivna još neko vrijeme. Torbice su mi super kao pop of color detalj za svakodnevni outfit. Kod kupnje torbice mi je prvenstveno bitno da je praktična, da mi u nju stane mobitel i da nije preteška.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, MyTheresa, Farfetch

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0