MagMe Pick: Slingback cipele Alessandra Rich

Klasične slingback cipele nikad ne izlazi iz mode, pogotovo ako je riječ o onima u neutralnim nijansama koje pristaju uz gotovo svaku modnu kombinaciju. Upravo nam je takav model, koji možete kombinirati baš uz sve, zapeo za oko, a nosi potpis dizajnerice Alessandre Rich s bazom u Milanu. To je brend koji se ubraja među najpopularnije u krugovima modnih insajderica i it djevojaka diljem svijeta, a u svojim kolekcijama vješto spajaju klasiku i trendove. A da su uspješni u kreiranju vječnih modela, govori i činjenica da su ove cipele, predstavljene prošle sezone, još uvijek iznimno tražene i sold out na nekim modnim platformama.

Riječ je o kožnatim slingback cipelama koje krasi remenčić preko gornjeg dijela stopala i potpetica visine od 11,5 centimetara. Remenčić koji se proteže preko gležnja izrađen je, pak, od gume što doprinosi udobnosti ovih špic cipela. Kombinacija crne i bijele savršeno će funkcionirati i u dnevnim i u večernjim varijantama, a ovaj model cipela možete nositi u casual, ali i poslovnim izdanjima.

Alessandra Rich

 

Slingback cipele dostupne su za kupnju na shopping platformama kao što je MyTheresa, a njihova cijena iznosi 655 eura. U nastavku pogledajte detalje cipela, a klikom na sliku dođite do željenog proizvoda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Alessandra Rich

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0