MagMe Pick: Prada Cleo torbica novi je it model

Ludilo za stilom 90-ih godina prošlog stoljeća još uvijek vlada, ali je Prada Nylon torbica skinuta s trona najpopularnije u tom segmentu. No, dostojna zamjena stiže također s potpisom talijanske modne kuće – riječ je o novom modelu Cleo.

Chiara Ferragni

Prada Cleo torbica doživjela je svoj debi na reviji muške kolekcije za proljeće/ljeto 2021. godine “Multiple Views”, da bi bila predstavljena i u sklopu ženske kolekcije za istu sezonu. Nije trebalo dugo da svoj primjerak ugrabe i neke od najbolje odjevenih žena diljem svijeta kao što su modne influencerice Caro Daur, Chiara Ferragni, Linda Tol, Giorgia Tordini, Xenia Adonts i druge, pa torbica sada “šeće” i ulicama gradova kao što su Milano, Pariz i Amsterdam, dok su manekenke Kendall Jenner, Kaia Gerber i Hailey Bieber zaslužne za traženost ovog modela u Sjedinjenim Američkim Državama.

Xenia Adonts

U čemu je tajna takvog strelovitog uspona na listu hit torbica sezone? Prije svega, riječ je o minimalističkom dizajnu te predivnoj glatkoj i sjajnoj talijanskoj koži zbog koje torbica odiše luksuzom. Uz to, Prada Cleo torbica je predstavljena u sveukupno pet različitih boja, ali u popularnosti definitivno prednjače one najjednostavnije, crna i bijela.

Sofisticirani model reinterpretacija je ikoničnog dizajna kuće iz devedesetih, a rafinirana silueta posebno je privlačna zbog zaobljenog dna, zbog čega ova torbica dobiva profinjen izgled, iako je riječ o modelu koji je zbog veličine namijenjen za dnevne prigode. Moderna, ali ipak svevremenska torbica ističe se ručkom zbog koje se lakoćom možete prebaciti preko ramena ili, pak, nositi u ruci. Jedini detalj na minimalističkom dizajnu je prepoznatljiv Prada logo u trokutu izrađen od emajla.

Yasemin Ögün

Prada Cleo torbica posebna je i zbog toga što je jedan od prvih modnih dodataka koje je talijanska kuća predstavila otkako se Miucciji Pradi, kreativnoj direktorici brenda, na toj poziciji pridružio i belgijski dizajner Raf Simons. Ovo je samo jedan u nizu modela koji su dio revivala stila 90-ih, a riječ je zaista od svevremenskom dizajnu i koži vrhunske kvalitete što ovoj torbici osigurava it status.

Giorgia Tordini
Estelle Chemouny
Géraldine Boublil
Caro Daur
Yoyo Cao
Sabina Socol

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0