MagMe Pick: Phoebe Philo torbica

Nakon što smo u listopadu prošle godine napokon dočekali prvu, željno iščekivanu kolekciju brenda koji je osnovala Phoebe Philo, danas je dizajnerica lansirala i nove komade, odnosno drugi drop istoimenog brenda. Jedna od najutjecajnijih žena u modnoj industriji, čiji svevremenski i klasičan stil ima nemjerljiv broj obožavatelja širom svijeta, novim je pothvatom doživjela salve oduševljenja o kojem se i dalje ne prestaje pričati. Dovoljno mističan, a istovremeno prepun komada koje želimo, njezin brend i drugom kolekcijom oduševljava modni svijet, a nama je za oko zapela nova torbica za koju smo sigurni da će (unatoč visokoj cijeni) postati it komad!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @phoebephilo

Philo u novom brendu stvara po principu digital first, što znači da komade prezentira isključivo uz lookbook koji, kao što je to bio i slučaj s prvom kolekcijom, prikazuje različite ljude različitih godina. Dizajnerica se novom kolekcijom zapravo nastavlja na prvu kolekciju, dodajući komade koji još jednom savršeno reflektiraju njezin minimalistički stil, ali i hrabriji pristup stvaranju. Drugi drop posvećen je perfektno krojenim komadima, poput sakoa i odijela. U novom dropu su se izdvojile i brojne torbe i cipele, inače komadi koji su se pokazali najuspješnijima u prvoj kolekciji. Nas je oduševila torba boje crvenog vina kojoj predviđamo veliki uspjeh!

Torbe su neke od njezinih najuspješnijih kreacija za kuću Celine, stoga ne čudi da je i u novom brendu situacija ista. Model Drive krasi vintage silueta uz prošivene detalje i srebrnu kopču s pomoću koje se torbica zatvara. Radi se o komadu koji je idealan za dnevne, ali i večernje varijante. Dovoljno velika da vam u nju stanu stvari potrebne za cijeli dan, ali i elegantna da uz nju u svakoj svečanijoj prilici možete izgledati profinjeno, Philo je definitivno lansirala model koji će kao torba Margaux brenda The Row postati novi it komad.

Nedvojbeno je da se radi o komadima koji su rezervirani za žene višeg platežne moći s obzirom na to da se radi o vrtoglavim cijenama, a ova je torbica dostupna za kupnju na službenoj stranici brenda po cijeni od 4800 eura. Na stranici brenda otkrijte i sve druge nove komade, a novi komadi bit će predstavljeni tijekom ožujka, travnja i svibnja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Phoebe Philo

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0