MagMe Pick: Miu Miu satenske natikače

Natikače su već sezonama omiljena ljetna obuća brojnih trendseterica, a ove godine posebno su u fokusu one s 3D cvjetnim aplikacijama. Takvi se modeli mogu pronaći i u dizajnerskoj i high street ponudi, a ovog je tjedna lansiran i model s potpisom talijanske modne kuće Miu Miu koji je apsolutno pomeo konkurenciju.

S obzirom na to da je riječ o natikačama izrađenima od satena, ovo je model koji je idealan za svečanije prilike i kombiniranje s haljinama, ali se može nositi i uz minimalističke lookove ukomponiran sa sakoom, bijelim t-shirtom i trapericama.

Miu Miu satenske natikače dostupne su u dvije varijante – crnoj i blijedoružičastoj, a krasi ih kitten heel potpetica visine 5.5 centimetara što znači da su udobne za nošenje tijekom čitave večeri. Ono što ih čini posebno elegantnima, uz sjajnu tkaninu, je i 3D aplikacija ruže koja ih krasi. S tim detaljem ove su natikače dobile romantičan štih i dozu rafiniranosti.

Natikače su dostupne u Miu Miu dućanima u veličinama od 34 do 42, no sudeći po ekstremnoj popularnosti komada s cvjetnim detaljima ove sezone, vrlo će se brzo rasprodati. Cijena ovog atraktivnog modela iznosi 980 eura. U nastavku pogledajte još detalja ovog it komada.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Miu Miu

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0