MagMe Pick: Massimo Dutti haljina

Trenutačno smo u potrazi za haljinama koje ćemo odijevati u nadolazećoj sezoni, tijekom dnevnih ali i večernjih prilika. A pritom nas najviše veseli kad pronađemo komade koji mogu idealno funkcionirati u casual, ali i svečanijim izdanjima. Upravo smo jednu takvu pronašli u asortimanu španjolskog high street brenda Massimo Dutti, koji nas posljednjih mjeseci nemjerljivo oduševljava novitetima koji nerijetko izgledaju poput dizajnerskih komada.

Osim što je prošlog tjedna predstavljena ekskluzivna kolekcija brenda o kojoj smo pisali, cijeli je proljetni asortiman osmišljen uz niz fantastičnih komada. To potvrđuje i For You Page na TikToku na kojem konstantno nailazimo na salve oduševljenja za novim stvarima koje pristižu u asortiman brenda. Jedna od njih je i ova lanena haljina, idealna za proljetne i ljetne dane i večeri.

Strappy haljinu krasi jednostavna silueta izrađena od izrazito laganog 100 postotnog lana, u prljavo bijeloj nijansi. Duž cijele haljine protežu se crne linije koje takvoj izrazito jednostavnoj i nenametljivoj silueti daju nešto posebniji i glamurozniji izgled. Uz otvoreni dekolte i dužinu do gležnja, haljina je idealna za ljubiteljice minimalističkog i svevremenskog stila koje se za nešto svečanije prilike žele odlučiti za jednostavnije odjevne kombinacije.

No, osim za svečanosti, radi se o komadu koji će lijepo odgovarati i za svakodnevne proljetne i ljetne kombinacije. Također, prirodni lan donosi veliku udobnost, što je također ono što nas je privuklo ovom komadu.

Haljina je dostupna za kupnju na službenoj stranici brenda u veličinama od  XS do XL po cijeni od 125 eura i zasigurno se radi o modelu koji želimo u svom ormaru za nadolazeću sezonu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Massimo Dutti

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0