MagMe Pick: Mango pleteni komplet

I najveće ljubiteljice mode u siječnju daju prednost udobnosti, a oba kriterija savršeno pomiruju pleteni kompleti, koji su ujedno stylish, a garantiraju cjelodnevni osjećaj ugode. Pri tome silueta ne mora biti u potpunosti široka ili, pak, oversized, kako bi pleteni komplet bio udoban za nošenje, već se može raditi i o pencil suknji. Na najbolji je način to pokazao high street brend Mango koji je u sklopu nove kolekcije predstavljene u blijedoružičastoj i bež boji lansirao i pleteni komplet koji izgleda nevjerojatno mekano i toplo.

Rebraste teksture, blijedo ružičaste nijanse i siluete koja prati liniju tijela, ovaj Mango pleteni komplet je must have za hladnije zimske dane tijekom kojih želite imati chic outfit. Dozu elegancije ovom kompletu koji udobnost stavlja u prvi plan daju lađa izrez na puloveru, kao i duboki izrez na suknji.

Gornji dio ističe se ravnom siluetom, a za dodatnu dozu opuštenosti, može odabrati i pulover broj veći od onog koji inače nosite, dok je pencil suknja iskrojena kako bi savršeno obgrlila svačiju figuru.

 

Mekani pleteni komplet može biti idealan odabir za odlazak na posao ili ručak u gradu, a uz čizme do koljena s potpeticom ili, pak, kitten heel model cipela te oversized kaput činit će moderan i sofisticiran svakodnevni outfit koji ćete stalno željeti nositi. Cijena pulovera iznosi 29,99 EUR te je dostupan u veličinama od XXS do XXL, a cijena suknje je ista te je dostupna u istim veličinama pa možete složiti kombinaciju koja odgovara vašoj figuri.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0