MagMe Pick: Magda Butrym komplet

Čim se pojave prve naznake proljeća, odjednom želimo više boja uvrstiti u svoju garderobu. Crne i sive komade u kojima smo proveli gotovo čitavu zimu mijenjamo za jarke boje, a ove sezone u fokusu su definitivno ružičasta i narančasta. To je potvrdila i dizajnerica Magda Butrym čiji komadi ne silaze s it lista svjetskih modnih influencerica.

Pažnju nam je privukao komplet s njezinim potpisom koji se ističe svojstvenim detaljima za kreacije te dizajnerice. Naime, kreatorica je poznata po modelima s naglašenim ramenima, kratke siluete i detaljima kao što su 3D cvjetovi od tkanine, a upravo je sve ove kriterije zadovoljio ružičasti komplet.

Prepoznatljiva lepršava bluza s V izrezom, dugim rukavima i jastučićima koji naglašavaju ramena ističe se romantičnim dojmom koji ostavlja zbog odvojivom 3D cvjetnog broša, dok mini suknja pažnju privlači naborima i dijelom tkanine koji se prostire do poda. Magda Butrym komplet u jarko ružičastoj nijansi izrađen je od svile te je dostupan u veličinama od 34 do 42.

Super vijest je i da ta komade možete nositi i odvojeno – bluzu kombinirati uz traperice, a mini suknju s bijelim t-shirtom, oversized crnim sakoom i štiklama pa kreirati različite lookove. Komplet je dostupan za kupnju putem službene stranice brenda, cijena bluze iznosi 1110 eura, dok je cijena mini suknje 1220 eura.

 

Fotografije: Magda Butrym

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0