MagMe Pick: Frankie Shop kaput

Jedan od omiljenih brendova hrvatskih i inozemnih fashionistica, koji je prošlog ljeta imao najtraženiju košulju, niže hit za hitom kad su jednostavni, a upečatljivi komadi u pitanju. Zelenoj boji ne prestaje padati popularnost ni u 2022. godini, a u prilog toj činjenici govori i kaput brenda Frankie Shop!

Model John oversized je kaput atraktivne jarkozelene boje koji je odmah osvojio modne insadjerice. Predimenzionirani kroj i boja, ali i mješavina vune, mohera i nylona koja kaputu daje posebnu teksturu. Silueta je “skinuta” s jednog od najprodavanijih modela sakoa brenda Mabel, a kaput John čini je nosivom i u zimskim danima.

Ovaj unikatan kaput s jastučićima na ramena kako bi bila dodatno naglašena, garantirano će privlačiti poglede gdje god se pojavili, a zbog dužine, kroja i materijala u ovom stylish modelu sigurno će vam biti i toplo. Kaput John dostupan je u samo jednoj veličini, a u zelenoj “Kermit” boji trenutačno je rasprodan. No, isti se model, po cijeni od 750 eura trenutačno može kupiti i u svijetlosivoj nijansi, u kojoj su dostupne veličine XS/S i M/L, a za zeleni se možete predbilježiti na službenom webshopu brenda Frankie Shop.

Zelena boja još će dugo vladati, a statement kaput u toj atraktivnoj nijansi i svevremenskog kroja nešto je što će vam dobro doći za upotpuniti garderobu i dati dozu optimizma zimskoj odjeći.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Frankie Shop

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0