MagMe Pick: COS torbica

Kad smo u potrazi za pristupačnim, a kvalitetnim i posebnim torbicama, jedna od prvih adresa na koju odemo je online shop brenda COS. Redovito se dogodi da upravo tamo pronađemo takve kožnate komade, a nije rijetkost ni da njihove torbice postanu viralne na društvenim mrežama.

Ovaj je high street brend oduvijek u prvi plan stavljao minimalizam i quiet luxury stil i prije nego što je taj trend postao planetarno popularan, a donedavno je bio najbolje čuvana tajna modnih influencerica kad su kvalitetni komadi u nižem cjenovnom rangu u pitanju.

Njihova kolekcija za sezonu jesen/zima vrvi raskošnim pletivom, perfektno skrojenim kaputima i odijelima te kaubojskim čizmama, predstavljenim mahom u crnoj i sivoj paleti boja, a među asesoarom posebno se ističe Fold torbica s ručkama. Kad je Daniel Lee kreirao Bottega Veneta Pouch sigurni smo da nije mogao ni zamisliti u kojoj će mjeri taj oblik torbe inspirirati brojne it modele koji nastaju i godinama nakon, a COS Fold torbica jedan je od njih.

Iako je riječ o nešto više strukturiranom modelu, za razliku od Poucha, ovaj model torbice i dalje se ističe zaobljenim oblikom koji mu daje dodatnu mekoću. Tome pridonosi i 100-postotna koža mekana poput maslaca od koje su majstori zanata pažljivim preklapanjem uspjeli kreirati signature izgled ove torbice. Izrađena je od kože u crnoj boji, što je čini klasikom, a može se nositi kao crossbody model uz pomoć odvojivog remena ili u ruci.

Za razliku od skupljih torbica sličnog izgleda, COS Fold model ima cijenu od 150 eura, što je za torbicu te veličine, izrađenu od mekane kože te atraktivnog dizajna, zaista cijena koju možete pronaći rijetko gdje drugdje!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: COS

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0