MagMe Pick: Charlotte Tilbury Beautiful Skin puder

Visažistica slavnih Charlotte Tilbury, čije proizvode obožavaju žene diljem svijeta, predstavila je inovativnu formulu tekuće podloge pod nazivom Beautiful Skin koja nas je osvojila na prvu! Britanska makeup stručnjakinja, poznata po fantastičnim maskarama i ruževima, sada je predstavila formulu za koju tvrdi da je magična, a koja ima i uporište u znanosti.

Naime, Charlotte Tilbury Beautiful Skin tekuća podloga, osim što je obojena i tako prekriva sitne nedostatke, hidratizira, zaglađuje kožu, posvjetljava tena, čii teksturu kože glađom, daje zdraviji i mlađi izgled lice, jača kožnu barijeru te traje i do 16 sati. Veganska formula ovog pudera obogaćena je hijaluronskom kiselinom koja hrani i revitalizira gornje slojeve kože, dok aktivni sastojak Bix’Activ™ pomaže vizualno smanjiti pore i neželjeni sjaj kože.

Kako bi lice bilo odmornije i mlađe – bez osjećaja zatezanja i suhoće suhoće, hiperpigmentacijskih mrlji i podočnjaka, u tekuću podlogu dodan je i poseban kompleks stvoren od ruže za sjajniju, zaglađeniju i hidratiziranu kožu. Tome pomaže i Hyalurosmooth™, koji rješava problem neujednačene teksture. Ekstrakt kokosa ojačat će prirodnu barijeru kože, a sve to dostupno je u 30 različitih nijansi koji se zbog svojih pigmenata prilagođavaju svim tonovima kože, neovisno o podtonu kože te tipu kože lica.

Tekuća podloga Beautiful Skin pruža srednje jako prekrivanje, ali nanesena u više slojeva, pružit će i jače prekrivanje svih sitnih nedostataka za koje ne želite da budu vidljivi. Osim toga, koža će izgledati zdravo i sjajno. Hvaljena kozmetika Charlotte Tilbury sada je dobila još jedan adut, koji ne samo da u trenu pruža ljepši izgled lica, već pomoću sastojaka kojim je obogaćen i njeguje kože te je čini prirodno lijepom.

Tekuća podloga Charlotte Tilbury Beautiful Skin dostupna je za kupnju putem stranice brenda, po cijeni od 40 eura, a ako niste sigurni da puder možete kupiti online, tu je i vodič koji vam pomaže odabrati nijansu na temelju pudera kojeg već imate i koristite te posebna platforma “Find Your Shade” koja garantira da će pronaći savršenu podlogu za vas ili vam brend vraća novac. Brojne žene prepustile su se u ruke Charlotte Tilbury, a njihovo povjerenje opravdala je proizvodima koji imaju nevjerojatno pozitivne recenzije i žene su im vjerne godinama. Nama se to čini kao sasvim valjan razlog za isprobati ovaj novi puder!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0