Kakve ćemo traperice nositi u 2022. godini?

S novom godinom dolaze i novi trendovi, a oni najzanimljiviji uvijek su u kategoriji jeansa – ipak je to komad kojem smo vjerni i kojeg gotovo non-stop nosimo. Traperice su staple u svačijoj garderobi, koji god stil njegujete, a ako su vam već dosadile sve koje imate u ormaru ili jednostavno želite biti u trendu, u nastavku donosimo tri najpopularnija trenda za 2022. godinu.

Baggy jeans

Valentino

Definitivno najveći trend, koji se nastavlja na prošlu godinu su, baggy ili boyfriend jeans nekoliko broja prevelik. Iako su prošle godine vladale traperice širokih nogavica pa smo se na tu siluetu već naviknuli, ove godine nogavice su još šire, a gornji dio zaista nalikuje kao da ste traperice posudili iz dečkova ormara.

Hailey Bieber nosi Vetements baggy traperice

Široke traperice, čije su nogavice toliko dugačke da se vuku po podu preuzele su i modne piste – brendovi Valentino, Balenciaga i Rejina Pyo samo su neki koji su u kolekcijama za 2022. godinu predstavili takve modele. Ovo je najveći trend u traperu ove godine, pa ako ih još nemate, nabavite jedan par ovakvih traperica, koje će odlično izgledati u casual i elegantnim varijantama, a dostupne su u pregršt high street i dizajnerskih opcija.

Boyish jeans

Traperice niskog struka

Missoni

Omraženi trend se vratio na velika vrata. Svi koji su bili u tinejdžerskim godinama na početku milenija, blago rečeno, ne vole modu tog razdoblja, ali sve se više trendova koji su tada bili in vraća, a među njima su i traperice niskog struka. Modeli visokog struka dominiraju ponudom već nekoliko godina, a iako svijet još možda nije u potpunosti spreman za povratak traperica niskog struka, sve ih više pronalazimo na policama dućana i u online shopovima. Missoni, The Attico i Grlfrnd su samo neki od brendova u čijoj se ponudi mogu pronaći low-rise traperice – ako ste spremni za njihov povratak!

Grlfrnd

Tamni traper

Saint Laurent

Svijetli i isprani traper koji se nosio posljednjih nekoliko sezona, ove ćemo godine zamijeniti tamnim trapericama. Predvodnik ovog trenda je francuska modna kuća Saint Laurent čiji je kreativni direktor Anthony Vaccarello na pistu poslao nekoliko različitih verzija tamnih traperica, kao i Maria Grazia Chiuri, dizajnerica brenda Dior u sklopu čije su modne revije također predstavljeni modeli od tamnog trapera. Tamne traperice djeluju otmjeno i super su komad za poslovne i večernje kombinacije.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Valentino, Saint Laurent

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0