Jeste li znali da Massimo Dutti nudi personalizaciju torbica i košulja?

U posljednje vrijeme high street brendovi predstavljaju kolekcije koje stavljaju naglasak na kvalitetne materijale i klasične krojeve, čime potiču dugovječnost komada. Massimo Dutti jedan je od španjolskih high street brendova koji čitavo vrijeme nudi takvu vrstu odjeće, a svaka nova kolekcija prepuna je klasika koje ćete nositi iz sezone u sezone, a ne trendovskih modela koji će za nekoliko mjeseci biti out. Osim što veliku pažnju posvećuju kvalitetnim tkaninama, odnedavno se njihovi laneni i kožnati modeli mogu i – personalizirati.

Ovime su pokazali da su ponovno korak ispred drugih high street brendova te ponudili svojim kupcima jedinstvenu uslugu, kakvu su navikli dobivati od high-end kuća. Ne samo da je ovo odlična značajka za one koji vole nositi personalizirane komade, već će ovakvi komadi čini i zaista poseban poklon, a vijest koja će se sigurno svidjeti svima je i da je opcija personalizacije u potpunosti besplatna.

Ako tražite lanenu košulju za ljetne dane, savjetujemo da bacite oko na mušku kolekciju brenda i odaberete broj (ili čak dva) veću od standardne ženske veličine koju nosite – oversized lanena košulja je must have komad za vruće ljetne dane, a ovu nećete htjeti skidati jer će imati vaše inicijale. Naime, nakon što odaberete boju i veličinu košulje, na odabir imate i pozicioniranje inicijala s donje lijeve strane ili na prstima te odabir konaca čije se boje kreću od narančaste, ljubičaste i žute preko tamoplave i bordo pa sve do neutralnih nijansi.

Takva personalizirana lanena košulja, čija cijena iznosi 59,95 eura, može biti i idealan poklon za neku mušku osobu koju imate oko sebe, a personalizirati se na isti način mogu i polo majice.

U ženskoj se kolekciji, pak, mogu personalizirati kožnate torbice različitih veličina, i to većinom klasični modeli. Od mini torbica za večernje prigode preko crossbody modela pa sve do tote torbi i bucket modela u platnenoj varijanti, gotovo sve modele od glatke kože možete učiniti sasvim svojima putem inicijala koji mogu biti utisnuti u kožu ili, pak, otisnuti na torbicu u srebrnoj ili zlatnoj varijanti.

Cijene modela torbica koje se mogu personalizirati iznose od 39,95 eura do 169 eura za veće modele, a sve ih možete pogledati na ovom linku. Ovo je zaista sjajna značajka Massimo Dutti webshopa koju ćemo sigurno koristiti prilikom kupnje poklona!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Massimo Dutti

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0