Jedna od najpopularnijih Saint Laurent torbica na svijetu predstavljena u novoj verziji

Ako na Instagramu pratite ijednu influencericu ili it djevojku, velika je šansa da ste u prošloj godini na njoj vidjeli Saint Laurent “Le 5 à 7” torbicu. Taj model u kratkom roku stekao svjetsku slavu i postao jedan od njihovih najpopularnijih modela ovog brenda. Dostupna je u nekoliko boja, različitim tipovima kože te je cijena “originalnog” modela bila 1890 eura.

Upravo ta velika popularnost je razlog zašto je Saint Laurent predstavio novu verziju ovog modela, koji je zasad dostupan u dvije boje – bordo i crnoj. Radi se o modelu za nošenje preko ramena, s prilagodljivim remenom koji se može produžiti te zlatnom YSL kopčom. Vjerujemo kako će i ovaj model uskoro biti rasprodana jer se radi o idealnoj svakodnevnoj torbi u koju stanu sve potrepštine poput ključeva, planera, male kozmetičke torbe i sličnih predmeta.

Cijena ovog modela iznosi 1890 eura, a torbica je dostupna za kupnju na službenoj stranici Saint Laurent i shopping platformama poput Net-a-Portera. U nastavku pogledajte detalje.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Saint Laurent, Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0