Pinterest

Jakne od tvida obožavat ćete u jesen, a evo gdje ih možete kupiti

S obzirom na to da je jesen udaljena samo nekoliko dana, vjerujemo da nismo jedini koji se vesele malo promijeniti garderobu. Baloneri, puloveri i gležnjače samo su dio komada koje se veselimo nositi u nadolazećim kišnim danima, a jedan komad koji je svima zapeo za oko i koji će zagarantirano biti hit ove jeseni su jakne od tvida.

@emitaz

Teksturiranu tkaninu, odnosno tvid, najčešće povezujemo s kompletom sakoa i mini suknje, za čiju je popularnost zaslužan jedan od najluksuznijih brendova današnjice, ali i 90-ih godina – Chanel. Sakoi i jakne od tvida postale su jedan od zaštitnih znakova ove luksuzne modne kuće, a danas se ovi komadi odjeće sve više primjećuju ne samo na poslovnim ženama u 30-ima, nego i na djevojkama koje vole eleganciju. 

Pinterest

S jaknom od tvida gotovo je nemoguće pogriješiti, jer se radi o komadu koji pristaje uz skoro svaku odjevnu kombinaciju. Ovu jaknu moguće je kombinirati s trapericama, suknjom (bilo mini ili maksi), haljinom ili pak širokim hlačama i običnom bijelom majicom.

U nastavku donosimo naše najdraže modele ovih jakni koje su dostupne u high street trgovinama.

H&M
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
H&M
Zara
Zara
Zara
Zara
Mango

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest, Instagram, Zara, Mango, H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0