H&M Home otvoren u Zagrebu!

Ljubitelje uređenja interijera razveselit će vijest da je jedan od najpopularnijih brendova, čije detalje za dom obožavamo, od sad dostupan za kupnju u Zagrebu. Naime, dio H&M prodavaonice u Centru Cvjetni pretvoren je u H&M Home odjel na kojem možete pronaći pregršt komada iz ponude tog brenda.

Na H&M Home zagrebačkom odjelu može se pronaći dio “Classic” kolekcije brenda koja odiše minimalizmom i ističe se kombinacijom crne i bijele boje, ali i najnoviji komadi iz ljetne kolekcije koji pršte bojama. Stolnjaci s razigranim printom, tanjuri s obrubom u jarkim bojama, keramički vrč i zdjela jarko žute boje samo su neki od komada koje možete koristiti na idućem ljetnom tulumu.

Uz vaze od kojih se posebno ističu one teksturirane i neobičnih oblika, tegle za biljke, keramičke posude, svijećnjake i svijeće, u ponudi su i tekstili, odnosno dekorativne jastučnice i dekice, kao i tekstili za blagovaonicu poput ranije spomenutog stolnjaka i podložaka za tanjure.

S obzirom na to da je H&M Home poznat po komadima koji su kvalitetnog dizajna, vizualno privlačni i dugovječni, vjerujemo kako će zagrebački odjel tog brenda, smješten na prvom katu na mjestu na kojem se prije nalazilo donje rublje, biti iznimno posjećen. Do prvog posjeta dućanu na lokaciji Centar Cvjetni, H&M Home novitete možete otkriti na njihovom online shopu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Privatna arhiva

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0