High street top u “old money” stilu je svevremenski komad koji vam nikad neće dosaditi

Kad je elegancija u pitanju, neovisno o tome o kojoj se prigodi radi, najčešće pomislimo na haljine ili odijela, ponekad sofisticiran look možemo postići i s drugim komadima. Kao komad koji se također nameće u tome da istovremeno može izgledati casual, ali i elegantno je definitivno dobar top! Posljednjih smo dana zamijetili jedan takav u novom asortimanu brenda Mango, dovoljno jednostavan, no iznimno chic komad!

@elisamariastyle

Must-have tops for classy and elegant looks this fall 🤌🏼 both linked in my bio 💌 #fashion #inspo #classystyle #elegantstyle #timelessfashion #oldmoney #oldmoneyaesthetic #oldmoneyoutfits #howtolookexpensive #mango #mangonewin #fyp

♬ sade x lana – 🎀

Radi se o komadu koji je odabrala jedna od influencerica koja nam nerijetko posluži kao inspiracija za otkrivanje novih modnih komada, @elisamariastyle. Ona je ovaj top iskombinirala uz bijele lanene hlače, podignutu kosu i zlatne naušnice te na taj način stvorila izrazito minimalistički i quiet luxury look, inače i dalje iznimno popularan pristup stilu.

Radi se o pletenim kontrastnim topovima koji savršeno prianjaju uz tijelo. Bez rukava i uz visoki ovratnik, stvara se profinjena silueta. Također,  kontrastni detalji crta odaju elegantan izgled i čine ovaj top nešto posebnijim komadom. Komad je predstavljen u tri nijanse; crnoj, bijeloj i crvenoj, a naše omiljene varijante su one u crnoj i bijeloj varijanti.

Ovaj komad idealno će odgovarati i uz svakodnevne kombinacije za ured, kombiniran uz traperice ili bijele hlače, dok će u večernjim prilikama najljepše izgledati uz maxi suknje. Radi se o komadu kojim ćete nesumnjivo svakom outfitu donijeti  sofisticiran završni touch.

Topovi su dostupni za kupnju na službenoj stranici španjolskog brenda u veličinama od XXS do XXL po cijeni od 25,99 eura. Predlažemo da si osigurate oba primjerka jer se radi o modelima u kojima ćete u svakoj prilici izgledati chic!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango, TikTok 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0