Acler Avonlea haljina

Gošća ste na vjenčanju ili drugom svečanom događanju? Ovo je 30 najljepših haljina koje možete odjenuti

I službeno smo zakoračili u sezonu svečanih događanja poput vjenčanja, krstitki i drugih sličnih evenata, što znači da će vam uskoro biti potrebni i elegantni outfiti. U prvom su planu, kao i uvijek kad je riječ o posebnim prigodama, haljine, i to one u jarkim bojama ili s cvjetnim uzorcima. Iako se vrhunac ove party sezone tek bliži, brojni su brendovi, high street i high-end, svoje kolekcije već upotpunili brojnim svečanim komadima koji su možda baš ono što tražite.

@yasmindevonport_

@Anthropologie

♬ original sound – Yasmin Devonport

Odabir haljine ovisi o tome i gdje se vjenčanje ili svečano događanje održava te, naravno, postoji li neki zadani dress code. Naravno da su vjenčanja na morskoj obali mogu biti i nešto opuštenija te “dopuštaju” odabir lanenih tkanina, iako se u svečanijim prigodama ipak prednost daje svili, satenu ili sličnim materijalima. U pravilu se izbjegavaju bijela ili crna boja u odijevanju za vjenčanje, iako sve ovisi i o željama mladenaca. Ovisno o tome na kakav tip vjenčanja ste pozvani, možete odabrati mini, midi ili maksi dužinu, od kojih je potonja obavezna ako je u pitanju black tie dress code.

Acler

Ono što je sigurno je da vam proljetna i ljetna svečana događaju omogućavaju nošenje jarkih ili pastelnih boja poput ružičaste, ljubičaste, žute ili baby plave pa bi bilo šteta to ne iskoristiti. Upravo te boje definitivno dominiraju aktualnim kolekcijama, a primjetna je i vladavina jednobojnih modela – koji se ističu zanimljivim detaljima ili 3D cvjetnim aplikacijama – koji ove sezone imaju prednost pred haljinama s uzorkom.

U nastavku otkrijte najljepše modele koje smo izdvojili iz high street i dizajnerske ponude.

Reformation
Reformation
Reformation
Reformation
Zara
Mango
Mango
Mango
Mango
Rebecca Vallance (MyTheresa)
Self-Portait (MyTheresa)
Roksanda (MyTheresa)
Nili Lotan (MyTheresa)
Staud (MyTheresa)
Max Mara (MyTheresa)
Rebecca Vallance (MyTheresa)
Ganni (MyTheresa)
Tove (MyTheresa)
Rodarte (MyTheresa)
Taller Marmo (MyTheresa)
Markarian (MyTheresa)
Rixo (MyTheresa)
Rodarte (MyTheresa)
Acler
Acler
Misha Collection
Magda Butrym
Aje
Aje
Massimo Dutti
Reformation
Reformation
Anthropologie
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0