Filmovi i serije koji ovog proljeća stižu na Netflix i HBO

Iako je proljeće i službeno stiglo, večeri su još uvijek hladnije pa ih, umjesto na nekoj terasi uz piće, još uvijek provodimo kod kuće, pod dekicom i bingeamo filmove i serije na streaming servisima. Novi naslovi koje smo u posljednje vrijeme gledali – poput nove sezone popularne serije “You” i hit limitirane serije “The Night Agent” koja obara rekorde gledanosti, oduševili su nas, a nadamo se da će slično biti i s naslovima koji su najavljeni za travanj, svibnja i proljeće. U nastavku otkrijte filmove i serije sa streaming servisa Netflix i HBO koje smo stavili na svoju must watch listu.

Bullet Train – 9. travnja

 

Ako niste usjeli pogledati ovaj film u kinima, od 9. travnja možete ga pogledati HBO-u. Brad Pitt glumi ubojicu čija ga posljednja misija dovodi u brzi vlak koji putuje od Tokija do Morioke zajedno sa smrtonosnim protivnicima iz cijelog svijeta. Pitanje je ostaje je – tko će živ izaći iz vlaka na zadnjoj stanici? Zvjezdana glumačka postava i dinamičan scenarij osiguravaju zabavu tijekom čitavog trajanja filma.

The Winchesters – 18. travnja

 

Ako ste bili fan mračne serije “Supernatural”, onda je ova serija idealan izbor za vas. Dean Winchester pripovjedač je epske, neispričane ljubavne priče o tome kako je John Winchester upoznao Mary Campbell i stavio sve na kocku ne samo da spasi njihovu ljubav, već i cijeli svijet. Serija je dostupna na HBO programu od 18.travnja.

House Party – 2. travnja

 

Kad par čistača otkrije da im je dodijeljeno da čiste vilu Lebrona Jamesa dok je on u inozemstvu, odluče prirediti ogromnu zabavu. Kako zabava izmakne kontroli, lansirani su u divlju noć koju nikada neće zaboraviti. Ovaj film dostupan će biti na HBO platformi.

Beef – 6. travnja

 

Incident bijesa na cesti između dvoje stranaca – propalog i neostvarenog poduzetnika – pokreće svađu koja otkriva njihove najmračnije motive. Ovu seriju moći ćete gledati na Netflixu od 6. travnja.

Girls, girls, girls – 8. travnja

 

Mimmi, Emma i Rönkkö djevojke su na rubu zrelosti. Tijekom tri uzastopna petka, dvije od njih iskuse potresne učinke zaljubljivanja, dok treća kreće u potragu za nečim što nikad prije nije iskusila – za užitkom. Film je moguće gledati na Cinemax 2 programu od 8. travnja.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story – 4. svibnja

 

Udaja mlade kraljice Charlotte za engleskog kralja Georgea pokreće epsku ljubavnu priču i transformira visoko društvo u ovom prednastavku svjetske hit serije “Bridgerton”. Ovo je definitivno jedan od najiščekivanijih naslova proljeća!

The Mother – 12. svibnja

 

U glavnoj ulozi Jennifer Lopez, glumi ubojicu koja izlazi iz skrovišta kako bi zaštitila kćer koje se odrekla godinama prije, dok je bježala od opasnih ljudi. Film će biti dostupan na Netflixu 12. svibnja.

FUBAR – 25. svibnja

 

CIA-in operativac na rubu mirovine otkriva obiteljsku tajnu i prisiljen je vratiti se na teren radi još jednog posla. Riječ je o filmu koji se bavi univerzalnom obiteljskom dinamikom, a u glavnoj ulozi je Arnold Schwarzenneger. Film će biti dostupan samo na Netflixu od 25. svibnja.

El Silenco – 19. svibnja

 

Španjolska kriminalistička serija, koja prati priču o mladiću Sergiju koji nije progovorio od dana kada je ubio svoje roditelje. Šest godina kasnije, tinejdžerica bi mogla biti ključ za otkrivanje cijele priče. 

Extraction 2 – 16. lipanj

 

Nakon  tri godine, Chris Hemsworth se vraća u ulogu Tylera Rakea. U ovom dijelu, Rake se uvalio u ne prilike nakon što se uključio u još jednu smortonosnu misiju spašavanja pretučene obitelji nemilosrdnog gruzijskog gangstera iz zatvora.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0