Bucket šeširići su it modni dodatak 2021. godine

Službeno je – još jedan omraženi komad iz devedestih i 2000-ih zauzeo je tron najpopularnijeg ove sezone, a riječ je o bucket šeširićima! Teško da postoji asesoar koji potiče veću nostalgiju za danima djetinjstva kao jednostavan šeširić izrađen od pamuka koji je bio must prilikom cjelodnevnog boravka na suncu, a koji se danas, sasvim neočekivano pronašao hit listi trendeseterica za ovo ljeto.

Loewe (MyTheresa)

Originalno je nastao kao ribarski šeširić na početku 20. stoljeća, a danas se bucket šeširić može kupiti s potpisom renomiranih modnih kuća kao što su Loewe, Burberry, Chloe, Erdem i Isabel Marant, a nalazi se u ponudi brendova koji su trenutačno najpopularniji kao što su The Attico i Jacquemus. Na privlačnost bucket šeširića nije ostao imun nitko, pa ni high street marke, a uz pamuk, traper i platno, dostupni su i nešto luksuzniji modeli.

Mango

Iako je riječ o komadu koji je osmišljen prvenstveno da bi bio praktičan, to ne znači da ne mora biti i lijep. Bucket šeširići postali su sinonim za hip-hop kulturu, a danas ih možete kupiti ukrašene cvjetnim printom, tie-dye uzorkom, vrpcama i brojnim drugim dodacima koje ih čine puno privlačnijima nego što je bila inačica iz 90-ih.

H&M

Koliko god smo ih nekada mrzili, u današnjem obliku bucket šeširići postaju najpoželjniji asesoar 2021. godine. U prilog tome govori i činjenica da su ih već isfurale glazbenice Rihanna i Beyoncé te modna influencerica Tamara Kalinić. Stylish šeširić bit će cool protuteža slamnatim modelima koje nose svi, a u nastavku otkrijte najbolje modele iz high-end i high street ponude.

Loewe (MyTheresa)
Loewe (MyTheresa)
JW Anderson (MyTheresa)
Jil Sander (MyTheresa)
Isabel Marant (MyTheresa)
Isabel Marant (MyTheresa)
Isabel Marant (MyTheresa)
Erdem (MyTheresa)
Erdem (MyTheresa)
Chloe (MyTheresa)
The Attico (MyTheresa)
Jacquemus (MyTheresa)
& Other Stories
H&M
Mango
Mango
Zara
Zara
Zara
Zimmermann (MyTheresa)
Nanushka (MyTheresa)
Maison Michel (MyTheresa)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Net-a-Porter, MyTheresa, H&M, Zara, Mango, & Other Stories

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0