Zara

20 najljepših high street midi haljina za proljeće

Proljeće je i službeno stiglo, a zasad ga prate i sunčano vrijeme i temperature iznad 15 Celzijevih stupnjeva što nas je odmah nagnalo da maštamo o haljinama. Na svu sreću, high street brendovi kao da su predvidjeli ovakve vremenske prilike pa su police dućana pune fantastičnih midi haljina, idealnih za proljetne dane.

Mango

Ovo proljeće je nešto drugačije od prijašnjih sezona jer ponuda ne vrvi cvjetnim printom, već su modeli koji se ističu oni jednobojni, i to većinom u neutralnim nijansama. Već smo pisali o tome kako će haljine s izrezima biti među najtraženijim modelima ove sezone, a najatraktivnije primjerke pronašli smo u ponudi španjolskog brenda Mango.

Zara

No, iako zemljani tonovi poput smeđe, boje pijeska i maslinasto zelene prevladavaju, ova će sezona biti po mjeri i onih koji su se zaželjeli jarkih boja. Naime, među najpopularnijim nijansama za proljeće 2022. ističe se ružičasta, a u novoj kolekciji brenda Zara može se pronaći odličan slip model koji će biti prikladan za vjenčanja i svečana događanja. U ponudi modne marke Massimo Dutti se, pak, krije jarkoružičasti model s nabranim detaljima na dekoletu i naramenicama koje se vežu oko vrata.

H&M

Iako su haljine iz aktualnih high street kolekcija sasvim jednostavne, ipak se ističu neki statement detalji. To su, uz ranije spomenute izreze oko struka i dekoltea, nabori i vezice od materijala kojima se može regulirati duljina ili širina haljina. Što se materijala tiče, svila i saten ističu se kao idealan odabir za večernje kombinacije. Modeli na jedno rame, oni s tankim naramenicama ili, pak, bez naramenica, oni su koji će se nositi ovog proljeća – minimalizam devedesetih ponovno je na cijeni kad su u pitanju haljine.

U nastavku otkrijte najljepše high street midi haljine iz aktualnih kolekcija brendova Zara, H&M, & Other Stories, Mango, Arket i Massimo Dutti.

Arket
Arket
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
H&M
H&M
Mango
Mango
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zara

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, H&M, & Other Stories, Mango, Arket, Massimo Dutti

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0