U periodu izolacije i zatvaranja u domove, važno je ostati pozitivan i puno se smijati. Kućnu atmosferu rada od doma možete u popodnevnim satima odlično pretvoriti u kino atmosferu, pripremiti kokice i uživati u dobrom filmu.

Donosimo prijedloge nekih od najzabavnijih i pozitivnijih filmova posljednjeg desetljeća.

The Other Woman (2014)

Odlična ženska komedija koja prikazuje kako to izgleda kada supruga upozna ljubavnicu te to rezultira prijateljstvom. Cameron Diaz, Leslie Mann i Kate Upton uz Nikolaja Coster-Waldaua dobro će vas nasmijati u zabavnom filmu o osveti na svima razinama.

The Intern (2015)

Sedamdesetogodišnji udovac, kojeg glumi Rober de Niro, nalazi se u prilici da krene ispočetka te se zaposli kao stažist online modne platforme . Uz mladu šeficu (Anne Hathaway) dokazuje kako može puno više nego što se od njega očekuje te da nam život uvijek daje priliku da krenemo iznova.

Crazy, Stupid, Love (2011)

Romantična komedija koju već možemo svrstati u klasike izmami osmjehe na lica koliko god puta je pogledali. Fantastični glumci Steve Carell, Ryan Gosling, Juliane Moore i Emma Stone odlično su pojačanje zanimljivoj priči o oporavku nakon razvoda, ali prije svega o prijateljstvu i ljubavi.

 Just Go With It (2011)

Jedna od mnogih komedija s Adamom Sandlerom u glavnoj ulozi kojoj se rado vraćamo. Uz Jennifer Aniston, izmišljenu priču o obitelji i odmor na Havajima, zabava je osigurana.

21 Jump Street (2012)

Dvoje manje uspješnih policajaca (Jonah Hill i Channing Tatum) poslani su na tajni zadatak u srednju školu kako bi razotkrili narko kartel. Uklapanje u ekipu uz policijski posao može biti izazovno ali i jako zabavno i smješno!

Bridesmaids (2011)

Još jedna zabavna ženska komedija koja prikazuje kako se smisao života mijenja kada počnete organizirati vjenčanje najbolje prijateljice. Ovaj film nazivaju i ženskim Mamurlukom, no mi smatramo da je još i bolji!

Crazy Rich Asians (2018)

Romantična komedija bajkovitog scenarija u kojoj mlada njujorška profesorica prvi put odlazi na vjenčanje u Singapur kao pratnja i upoznaje obitelj svog partnera. Sve do zadnjeg trena ni ne sluti da se radi o jednoj od najbogatijih Azijskih obitelji te koliko je njen dečko poželjan ostatku zemlje.

Long Shot (2019)

Politički novinar (Seth Rogen) se slučajno sretne sa svojom dadiljom iz djetinjstva Charlize Theron koja je trenutno jedna od najmoćnijh žena u državi spremna postati predsjednica. Ovaj smiješni i opuštajući film zapravo drži pozornost cijelo vrijeme, uz veliku dozu humora.