Zabavni i pozitivni filmovi za dane provedene doma

U periodu izolacije i zatvaranja u domove, važno je ostati pozitivan i puno se smijati. Kućnu atmosferu rada od doma možete u popodnevnim satima odlično pretvoriti u kino atmosferu, pripremiti kokice i uživati u dobrom filmu, a vikendi su rezervirani za filmske maratone.

Donosimo prijedloge nekih od najzabavnijih i pozitivnijih filmova posljednjeg desetljeća.

The Other Woman (2014)

Odlična ženska komedija koja prikazuje kako to izgleda kada supruga upozna ljubavnicu te to rezultira prijateljstvom. Cameron Diaz, Leslie Mann i Kate Upton uz Nikolaja Coster-Waldaua dobro će vas nasmijati u zabavnom filmu o osveti na svima razinama.

The Intern (2015)

Sedamdesetogodišnji udovac, kojeg glumi Robert de Niro, nalazi se u prilici da sa životom počne ispočetka te se zaposli kao stažist online modne platforme . Uz mladu šeficu koju tumači Anne Hathaway dokazuje kako može puno više nego što se od njega očekuje te da nam život uvijek daje priliku da startamo iznova.

Crazy, Stupid, Love (2011)

Romantična komedija koju već možemo svrstati u klasike izmami osmjehe na lica koliko god puta je pogledali. Fantastična glumačka postava – Steve Carell, Ryan Gosling, Juliane Moore i Emma Stone, odlično su pojačanje zanimljivoj priči o oporavku nakon razvoda, ali prije svega o prijateljstvu i ljubavi.

 Just Go With It (2011)

Jedna od mnogih komedija s Adamom Sandlerom u glavnoj ulozi kojoj se rado vraćamo. Uz Jennifer Aniston, izmišljenu priču o obitelji i odmor na Havajima, zabava je osigurana.

21 Jump Street (2012)

Dvoje manje uspješnih policajaca koje glume Jonah Hill i Channing Tatum poslani su na tajni zadatak u srednju školu kako bi razotkrili narko kartel. Uklapanje u ekipu uz policijski posao može biti izazovno, ali i jako zabavno i urnebesno smiješno!

Bridesmaids (2011)

Još jedna zabavna ženska komedija koja prikazuje kako se smisao života mijenja kada počnete organizirati vjenčanje najbolje prijateljice. Ovaj film nazivaju i ženskom verzijom filma “Mamurluk”, no mi smatramo da je još i bolji!

Crazy Rich Asians (2018)

Romantična komedija bajkovitog scenarija u kojoj mlada njujorška profesorica prvi put odlazi na vjenčanje u Singapur kao pratnja i upoznaje obitelj svog partnera. Sve do zadnjeg trena ni ne sluti da se radi o jednoj od najbogatijih azijskih obitelji te koliko je njezin odabranik poželjan ostatku zemlje.

Long Shot (2019)

Politički novinar kojeg tumači glumac Seth Rogen se slučajno sretne sa svojom dadiljom iz djetinjstva, u čijoj je ulozi holivudska diva Charlize Theron, koja je trenutačno jedna od najmoćnijh žena u državi, spremna postati predsjednica. Ovaj smiješni i opuštajući film zapravo drži pozornost cijelo vrijeme, uz veliku dozu humora.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0