Xiaomi otvara vrata svog prvog Mi Storea u Hrvatskoj

Samo nekoliko tjedana nakon otvorenja prvog Mi Storea u Londonu, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike, Xiaomi otvorit će vrata svog prvog Mi Storea u Hrvatskoj. Smješten u sklopu zagrebačkog Arena shopping centra, od prve polovine prosinca Mi Store ponudit će velik broj najnovijih pametnih telefona koji osvajaju globalna tržišta i kupce svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom te široku paletu Ecosystem proizvoda. Tako će se uz najnovije modele Mi 8 Pro, Mi 8 Lite i Redmi Note 6 Pro, u ponudi naći i klasične slušalice za pametne telefone, mobilni USB punjači i auto punjači, robot usisavači, električne četkice za zube, ali brojni drugi smart uređaji kojima Xiaomi zaista čini modernu i užurbanu svakodnevicu lakšom.

Ovaj brend poznat je po nenadmašivim akcijama prilikom otvaranja službenih trgovina,  pa će zasigurno i ovoga puta svojim jedinstvenim ponudama i pristupačnim cijenama osvojiti sve kupce koji dođu na otvorenje prvog hrvatskog Mi Storea u zagrebačkom Arena centru. Otvarajući svoja vrata u prvoj polovici prosinca, Mi Store dolazi na vrijeme da svojim širokim asortimanom mobitela i potrošačke elektronike, koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete, pomogne svima koji su u  potrazi za idealnim božićnim poklonom.

Za otvorenje drugog Mi Storea u ovom dijelu Europe te prvog u Hrvatskoj zaslužna je tvrtka Bijelić Co, ovlašteni distributer Xiaomi proizvoda za Hrvatsku, Austriju, Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru. Tako će hrvatsko tržište pametnih telefona uskoro postati bogatije za do sada nedostupne proizvode ovog kineskog lidera.

Ispravnost ove odluke, dodatno potvrđuju i ovogodišnji poslovni rezultati sukladno kojima je Xiaomi, već u trećem kvartalu ove godine ostvario svoj godišnji cilj isporuke od 100 milijuna uređaja i to upravo zahvaljujući u najvećoj mjeri seriji Mi 8 uređaja koji će biti dostupni i u sklopu hrvatskog Mi Storea. Pored navedenog, globalna ekspanzija poslovanja vidljiva je i kroz rezultate za treći kvartal 2018. godine koji pokazuju da ovaj kineski vizionar čvrsto drži četvrtu poziciju s porastom isporuke pametnih telefona od 21,2% te rastom tržišnog udjela od 2,2%.

Foto: xiaomi.bijelic-co.hr

Odbrojavanje do najspektakularnijeg otvorenja je počelo, a sve detalje pratite na službenoj Facebook stranici te web stranici.

Foto: Xiaomi Wien

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0