Iako je serija Seks i grad službeno završila s emitiranjem 2004. godine, uslijedila su dva nastavka filma koji su ostvarili veliku zaradu, ali nisu uspjeli osvojiti kritiku. Fanovi godinama bruje o novom nastavku filma, a strasti je sada ponovno uzburkala Sarah Jessica Parker u intevjuu za Press Association u kojem je izjavila kako nitko od glumaca još nije odbio novo snimanje, te su sve opcije otvorene.

“Ne znam radi li se o seriji ili filmu. Mislim da će to za sada ostati otvoreno pitanje, ali uvijek postoji mogućnost.”- Sarah Jessica parker

024-sex-and-the-city-theredlist

Uz nju u seriji su glavne uloge tumačile Kim Catrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon koje povratak na ekrane nisu komentirale, ali je zato Willie Garson koji tumači lik Stanforda izjavio kako ni redatelj Michael Patrick King ni cure nisu nikada isključili mogućnost ponovnog snimanja usprkos glasinama o neslaganju među glavnim glumicama.

Istovremeno tvrdi kako ne zna ništa o konkretnim planovima za novi nastavak, ali i kako nikada ne bi odbio ponovno se naći u ulozi Stanforda.

Iako ćemo uskoro imati priliku gledati Sarah Jessicu Parker u novoj HBO seriji Razvod, ipak se možemo složiti kako prave Seks i grad fanove može razveseliti samo povratak originalne četvorke i njihovih njujorških dogodovština.