U Poliklinici Mazalin njeguje se holistički pristup pacijentima, a sad imaju i novi prostor!

Zdravlje je naša najdragocjenija investicija, a briga o njemu izražava se kroz jednaku važnost fizičkog i psihičkog blagostanja. U svijetu gdje su izazovi svakodnevnica, svjesni smo da je naše zdravlje temelj svega i da je ono više od tek rutinskih pregleda. Upravo zato nas je oduševila vijest da Poliklinika Mazalin, koja njeguje holistički pristup svakom pacijentu i cjelovitu njegu, ima nove prostore!

“Želimo svakom pacijentu pružiti osjećaj sigurnosti i udobnosti. Znamo da dolazak na bilo koji pregled nije uvijek jednostavan, a kroz naš prostor, a onda i pristup svakome od njih dajemo im do znanja da su nam na prvom mjestu. Naravno, ništa bez stručnosti koja je polazište svega, a uvjereni smo da bez empatije nema kvalitetnog odnosa liječnik-pacijent”, kaže dr. Tihana Mazalin, jedna od osnivačica Poliklinike Mazalin, koja je u posljednjih 13 godina postala jedna od najsuvremenijih u Zagrebu.

dr. Tihana Mazalin

Sve je krenulo iz njezine ginekološke ordinacije, dok je danas u Poliklinici vrhunski centar za trudnice te godišnje imaju više od 10 tisuća pacijentica. Također, u Poliklinici Mazalin danas radi više od 20 članova tima, stručnjaka koji pružaju usluge i iz radiologije, dermatologije, interne medicine, endokrinologije te estetskih tretmana u suradnji s partnerima, a u planu im je i daljnje širenje portfelja.

Svaku od djelatnosti u Poliklinici vodi stručni tim liječnika, medicinskih sestara i drugog osoblja koji je u potpunosti posvećen svakom pacijentu individualno, s naglaskom na empatiju i holistički pristup zdravlju, koji uvijek počinje iskrenim razgovorom.

Svoj su 13. rođendan proslavili i ulaskom u novi prostor u Zagrebu, koji im pruža puno veće mogućnosti. Estetika novog prostora, koji se proteže na preko 250 kvadratnih metara, prati viziju Poliklinike Mazalin; spoj je modernog dizajna i prirodnih elemenata te tako stvara harmoniju između prostora i doživljaja.

Pastelne nijanse, obilje zelenila i blage linije stvaraju atmosferu koja potiče osjećaj smirenosti i opuštanja, pružajući pacijentima trenutak udobnosti već na samom ulasku.

Otvorenje našeg novog prostora predstavlja krunu rada koji smo uložili u proteklim godinama. Naša neovisnost omogućuje nam da prilagodimo svaku uslugu prema potrebama pacijenata na najbolji mogući način – Matija Matea Stojić

Matija Matea Stojić

“Prošli smo kroz razne izazove tijekom ovih 13 godina, ali ti teški dani su nas naučili da je vjera u vlastite sposobnosti temelj uspjeha. Neprestano ulaganje u ljude put je kojim se svjesno krećemo. Stalna podrška naših partnera i pacijenata inspirira nas da nastavimo napredovati”, istaknula je Stojić, direktorica Poliklinike, koja je u posljednjih nekoliko godina imala ključnu ulogu u transformaciji iz male ordinacije u suvremeno opremljenu Polikliniku.

Poliklinika Mazalin ostaje dosljedna svojoj misiji – pružanju najbolje moguće zdravstvene skrbi svojim pacijentima. Njihova strast prema holističkom pristupu zdravstvu jasno se očituje u svakodnevnom radu, postavljajući standarde u hrvatskom zdravstvu i kontinuirano razvijajući svoje usluge.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0