U Kolekcionartu se održavaju božićna druženja s umjetnicima na kojima možete kupiti super poklone

Kolekcionart, digitalna platforma koja promovira mlade hrvatske vizualne umjetnike, ovog adventa pripremila je super stvar – svake adventske subote od 10 do 13 sati, u Kolekcionartovoj galeriji u Zvonimirovoj 7, gdje će se održati božićna druženja s umjetnicima zastupljenima na platformi. U opuštenoj atmosferi, uz signature kuhano vino i božićne slastice, imat ćete priliku upoznati umjetnike čiji su radovi izloženi u novom božićnom postavu galerije.

Uz druženja s umjetnicima svake adventske subote, sve limitirane edicije grafika koje je Kolekcionart producirao s umjetnicima bit će na 15 posto popusta – da kupnja božićnih poklona bude slađa!

Ove subote 6. prosinca na druženje u Kolekcionart dolaze umjetnici Luisa PascuTea LovrićJurica PušenjakMarija Matić, i najnovija umjetnica koja se priključila platformi Kolekcionart – Cicko. 16. prosinca u Kolekcionart dolaze Klasja HabjanAlba MiočevBartol GalovićNikolina Segarić, a 23. Prosinca oni koji poklone najčešće kupuju u zadnji čas moći će se družiti s Ivanom Oštarčevićem i Marijom Miličićem.

U nastavku donosimo fotke sa prvog druženja s umjetnicima na kojem su posjetioci od umjetnika Nikice JurkovićaIve ZagodeDiane Trohar i Lorene Almaši imali priliku saznati više o njihovom umjetničkom izričaju, kreativnom procesu, i inspiraciji iza pojedinih umjetničkih djela.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0