Ralph Lauren otvara novi bar u Londonu

Danas se u Londonu otvara novi Ralph Lauren bar pod nazivom Ralph’s Coffee & Bar.

Kako prenosi Harpers Bazaar, ovo je dizajnerov prvi bar u Velikoj Britaniji te će u ponudi imati razne vrste kave, klasičnih koktela i finih pića koja odražavaju eleganciju i kvalitetu brenda.

810

Osim zanimljive ponude pića, uz njih se posjetitelji mogu poslužiti i finger food-om u obliku zapečenih maslina, kamenica ili salata ili pak raznim club sandwichima. Ralph’s će posluživati i svježi doručak koji se sastoji od avokado tosta ili parfea od jogurta.

gallery-1484168290-hbz-ralphs-coffee-bar-salmon-sandwich-rcb

oys

Posebnost raznih vrsta kave koje Ralph’s ima u ponudi je u posebno mljevenoj kavi iz organskog uzgoja koja se peče odvojeno za potrebe bara.espre

Uz finu kapljicu i zalogaj, posjetitelji uživaju u predivnom interijeru koji odiše potpisom dizajnera. Detalji od mjedi uz obloge od masivnog drva, bogate zelene tkanine i ulašteni kožni namještaj definitivno daju baru dodatnu udobnost i intimnost, te odiše atmosferom gentleman’s klubova.

Ovo novo it mjesto nalazi se na adresi Regent Street 173 u Londonu i otvoreno je svaki dan, a dok vas noge ne odvedu put Londona, MagMe vam donosi dašak Ralph’s-a u obliku recepta za piće kuće Ralph Lauren Regent Street Sour koktela.

810

Potrebno vam je:

40 ml Fords Gina

20 ml Cointreaua

15 ml šipkova soka

10 ml bjelanjka

25 ml limunova soka

limunova korica za ukras

Pomiješati sve sastojke s ledom, protresti pa maknuti led i dobro protresti “na suho”, te potom servirati u visokim čašama s limunovom koricom na vrhu. Cheers!

Izvor: Harpers Baazar

Foto: Ralph Lauren

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0