NA-KD

Pletene haljine su obavezan dio stylish jesenske garderobe

Jednostavnost u odijevanju je na cijeni, a to nije samo prolazan trend. Iako su generalno komadi odjeće koje nosimo u hladnijoj sezoni funkcionalniji, to ne znači da ne želimo izgledati dobro. A model koji povezuje i jedan i drugi zahtjev su – pletene haljine!

Upravo su zbog toga postale must have garderobe brojnih trendseterica u sezoni jesen/zima, a osim što izgledaju stylish, pojedini modeli nosivi su u casual, poslovnim ili večernjim prigodama. Tako je pletena haljina zaista dobar ulov i komad koji vrijedi imati u ormaru jer se uz drugačije stiliziranje može nositi tijekom čitave sezone, bez da vam dosadi.

@anoukyve nosi široki model uz balerinke

Jedna od karakteristika zbog koje su popularne je i činjenica da su iznimno udoban komad za nošenje, a i to da – nakon što ih odjenete – spremni ste za izlazak iz stana. Iskombinirajte ih uz balerinke, salonke ili čizme s potpeticom te ih prilagodite svojem stilu. Izabrati možete široke modele s dolčevitom ili okruglim ovratnikom kakve možete pronaći u kolekcijama brendova COS, By Malene Birger, Allude i Extreme Cashmere ili, pak, odaberite one rebraste koje prate liniju tijela kao što su haljine modnih marki Wardrobe.NYC, Remain Birger Christensen i Toteme.

U nadolazećoj sezoni posebno će biti popularni polo modeli pletenih haljina koje možete pronaći i u high street i dizajnerskoj verziji, s potpisom brendova kao što su NA-KD, & Other Stories i Khaite. Uz njih, aktualnom ponudom definitivno dominiraju i pletene haljine koje otkrivaju ramena i tako stvaraju kontrast između gole kože i debelog pletiva koje se mogu pronaći u H&M i Ganni kolekciji. U nastavku otkrijte modele koje smo izdvojili!

H&M
H&M
H&M
H&M
Mango
& Other Stories
& Other Stories
COS
COS
Arket
Zara
NA-KD
NA-KD
NA-KD
By Malene Birger
Khaite (MyTheresa)
Wardrobe.NYC (MyTheresa)
Extreme Cashmere (MyTheresa)
Toteme (MyTheresa)
Allude (Net-a-Porter)
Remain Birger Christensen (Net-a-Porter)
CO (Net-a-Porter)
Ganni (Net-a-Porter)
Khaite (Net-a-Porter)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, MyTheresa, Net-a-Porter, Zara, Mango, COS, Arket, & Other Stories, NA-KD

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0