@calzedonia

Ove viralne Calzedonia čarape nosi i Hailey Bieber, a sigurno će vam zatrebati ove zime!

Jesensko vrijeme konačno je stiglo, a s tim je i potreba za promjenom garderobe u jesensku – puloveri, pletene haljine i jakne komadi su koje smo jedva čekali vratiti na vješalice naših ormara, pa tako i čizme koje su idealne za kišne dane. S obzirom na to da istinski hladniji dani tek stižu, slojevi odjeće postati će svakodnevnica u rutini odijevanja, a jedan od esencijalnih komada će definitivno biti i najlonke.

 

Veliki hit na društvenim mrežama postale su termalne čarape koje uopće ne izgledaju kako mislite da bi termalne čarape izgledale, već su prozirne i djeluju kao neki elegantnan model. Riječ je o Calzedonia hulahopkama koje su u pakiranju pospremljene u dva dijela: termo čarape s gaćicama u boji kože koje se odijevaju prvo te crne prozirne čarape s gaćicama od 30 dena koje se nose iznad njih. Finalan reultat su iznimno tople, ali i dalje prozirne čarape koje održavaju temperaturu tijela u zimsko doba.

Osim što će održavati temperaturu tijela, ove čarape lijepo oblikuju tijelo i idealne su za nositi na haljine ili suknje tijekom zime. Iako imaju dva sloja, ove crne termo čarape izgledaju poput prozirnih najlonki pa se mogu nositi i u nešto svečanijim prigodama.

 

Ovaj model je iznimno hvaljen te je postao viralan na društvenim mrežama, a preporučuju ga i poznate influencerice. Nosila ih je i Hailey Bieber na Tjednu mode u Parizu, a preporuku za ove najlonke mogli ste vidjeti i na Instagram profilu Pamele Badžek (@august_xvi) koja svake zime ovaj model nosi uz haljine ili mini suknje.

Cijena ovih čarapi je 16,50 eura ,a pronaći ih možete na Calzedonia stranici ili u Calzedonia trgovinama.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest, Instagram (@calzedonia), Calzedonia

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0