Otkrili smo najljepšu kuću za odmor u Visu s privatnim izlazom na more

S obzirom na to da smo ovim tjednom zakoračili u lipanj, u niskom smo startu priprema za ljetovanje ove godine. Brojni otoci na hrvatskoj obali, posebice oni u dalmatinskom području predstavljaju omiljene ljetne destinacije Hrvata, od kojih se posljednjih godina posebno ističe otok Vis, kako mnogi kažu, otok sreće. Pronašli smo prekrasnu vilu za odmor u samom mjestu Vis koja nas je oduševila time što ima sve – pa čak i privatni izlaz na more!

Villa RoseMari u Visu

Od grada Visa, u koji možete doploviti Jadrolinijinim trajektom Petar Hektorović, svega vas nekoliko minuta šetnje dijeli do Kuta. Radi se o starom dijelu grada u kojem se nalaze najljepše kuće i odredišta koja odabiru brojni turisti. Jedno od njih je i Villa RoseMari. Ta impresivna nekretnina zauzima jedinstven položaj i nudi spektakularan panoramski pogled na zaljev. Unatoč tome što se uz nju nalaze druge kuće, imat ćete istovremeno dojam da ste na osami, no i središtu grada.

Eskterijer vile savršeno se uklapa u okoliš Visa, uz cjelokupnu kamenu izradu i nenametljive škure u bijeloj nijansi, vila iz daljine odiše svevremenskim stilom i elegantnim dizajnom. A na to se savršeno nadovezuje i interijer koji nudi bogatstvo prostorija.

Villa se prostire na četiri etaže – glavni ulaz vodi u dvorište koje vodi u prizemlje, gdje se nalazi prostrana kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak. Iz svake se sobe pruža prekrasan pogled prema moru i zaljevu, i time ćete imati dojam kao da se nalazite na brodu. Kuhinja i blagovaonica direktno izlaze na terasu iz koje možete pristupiti vlastitom molu i ležaljkama.

Stubište kuće vodi do prvog kata s tri dvokrevetne spavaće sobe, od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu. Omiljena prostorija u kući je nedvojbeno prostrana glavna spavaća soba s prekrasnim pogledom na more i velikom kupaonicom s tušem i kadom. Svaka prostorija kuće odiše profinjenim i minimalističkim stilom, dominiraju bijele nijanse, svijetli kamen i svijetlo drvo. Svaku od prostorija krasi i bogatstvo prirodnog svijetla, kao i dojam opuštenosti i mira.

Unatoč tome što Vis broji toliko mogućnosti za izlete, gastronomsku zabavu, najljepše plaže Jadrana ili primjerice posjeti Modroj špilji i malom mjestu Komiža, sadržaj ove vile nudi vam razonodu uz koju možete uživati cijeli dan. U jednoj od prostorija nalazi se i prostrana soba za zabavu s TV-om i stolom za biljar, a ona je rezervirana za one kišne večeri kad tijekom ljeta nastupi jugo.

Samim pogledom na fotografije jasno je o kakvoj se fantastičnoj lokaciji radi, a nas se posebno dojmio i radni kutak u kojem s laptopom sjedite uz prozor s kojeg se pruža beskrajan pogled na more. Nakon radnih sati u vili, najljepše će se biti opustiti na malom molu iz kojeg se izlazi ravno iz kuće, leći na ležaljku i uživati u kristalno čistom plavetnilu.

Brojni su razlozi zašto je Vis najljepši odabir za ljetni odmor na Jadranu. Nešto manje ljetne gužve od onih na većim otocima, netaknuta i prekrasna priroda, najljepše plaže, bogata povijest, Vis doista nudi pregršt toga. Ova vila samo je još jedna komponenta na toj listi želja koju želimo ostvariti ovog ljeta. Ako se i vi s nama slažete, više o ovoj vili i tome kako je unajmiti za odmor, saznajte na službenoj stranici Vis Villas.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Vis Villas 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0