Ne znate što gledati? Ovo su najbolje ocijenjeni filmovi u 2021.

Večeri su i dalje (pre)hladne da bismo uživali u ispijanju pića ili večeri na nekoj gradskoj terasi, pa ih uglavnom provodimo kod kuće, gledajući filmove i serije. Zima je duga i vjerojatno ste već pogledali sve sa svoje liste, a nema goreg od toga nego 30 minuta vremena potrošiti na traženje filma koji ćete gledati. U iščekivanju novih, tako kratimo vrijeme gledajući filmove koji su izašli prosle godine, a koji su nam nekako prošli ispod radara ili smo u tom trenutku bili zasićeni filmskim sadržajem.

Iako su se brojni filmovi odgađali zbog pandemije, prošle godine su neki fenomenalni filmovi ipak stigli na velika platna. U nastavku donosimo najbolje ocijenjene filmove u protekloj godini, a u obzir uzimamo količinu glasova, ocjenu na IMDd-u, kao i na stranici Rotten Tomatoes.

Spider-Man: No Way Home

 

IMDB: 8,7

Rotten Tomatoes: 93%

S obzirom na to da je identite Spider-Mana otkriven, Peter Parker traži pomoć od doktora Strangea. Kritike se slažu da je ovaj nastavak veći i hrabriji od ijednog do sada te da proširuje opseg franšize ne gubeći iz vida poantu.

 

Dune

 

IMDB: 8,1

Rotten Tomatoes: 84%

Ova adaptacija znanstvenofantastičnog romana Franka Herberta o sinu plemićke obitelji kojem je povjerena zaštita najvrjednije imovine i najvažnijeg elementa u galaksiji jedan je od najgledanijih i najbolje ocijenjenih filmova 2021. godine. Iako smo očekivali puno više od ovog filma, publika i kritika ga obožava!

 

Don’t Look Up

 

IMDB: 7,4

Rotten Tomatoes: 78%

Oko satire se krajem godine diglo dosta prašine i gotovo svatko ima jasno mišljenje o ovom filmu – ili ga volite ili vam je bezveze, a u svakom slučaju ak  već niste, pogledajte! Ako ništa, barem zbog zvjezdane glumačke postave koju line Leonardo di Caprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep i brojni drugi holivudski velikani.

 

Cruella

 

IMDB: 7,4

Rotten Tomatoes: 97%

S Emmom Stone u glavnoj ulozi, priča prati mladu Ellu i njeno postajanje u svima dobro poznatu zlicu Cruellu de Ville! Osim odlične priče, u filmu je zanimljivo pratiti fantastične modne kombinacije.

 

Wrath of Man

 

IMDB: 7,1

Rotten Tomatoes: 90%

Radnja prati lika s imenom H, hladnog i tajanstvenog, koji radi u kompaniji za prijevoz gotovine odgovornoj za premještanje stotina milijuna dolara po Los Angelesu svaki tjedan. Redatelj ove zabavne akcije je Guy Ritchie, a u glavnim ulogama su Jason Statham i Josh Hartnett.

 

No Time to Die

 

IMDB: 7,3

Rotten Tomatoes: 88%

Posljednji nastavak priče o tajnom agentu 007 s Danielom Craigom u glavnoj ulozi svakako je zaokružio priču prethodnih nastavaka. Još jedan fantastičan James Bond, no ako ga još niste gledali, pripremite se na neočekivan završetak.

 

Nobody

 

IMDB: 7,4

Rotten Tomatoes: 94%

U ovom akcijskom trileru poslušan obiteljski čovjek polako otkriva svoj pravi karakter nakon što u njegovu kuću provale dva sitna lopova, što ga, igrom slučaja, vodi u krvavi rat s ruskim kriminalnim bosom.

 

Free Guy

 

IMDB: 7,2

Rotten Tomatoes: 94%

Ova zabavna akcijska komedija nasmijat će vas i izvući iz svakodnevice nakratko uz Ryana Reyndoldsa i Jodie Comer u glavnim ulogama.

 

The French Dispatch

 

IMDB: 7,2

Rotten Tomatoes: 74%

Klasičan Wes Anderson ovaj puta prati ljubavno pismo američkih novina u izmišljenom francuskom gradu dvadesetog stoljeća koje oživljava zbirku priča objavljenih u “The French Dispatch Magazine”. U filmu glume brojni poznati, Benicio del Toro,  Adrien Brody, Tilda Swinton, Bill Murray, Frances McDormand, Owen Wilson i drugi

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Naslovna fotografija: IMDb

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0