MNML, priča o beauty brendu koji je lansirala kraljica obrva Ket Crnolatac

Ket Crnolatac živi i radi u skladu s minimalističkim stilom života, što se odražava i na njezin poslovni pristup. Preferira prirodan izgled i multifunkcionalne proizvode koji su jednostavni za korištenje, a sve je to vidljivo u njezinom salonu, a sad i beauty brendu. U svom MNML studiju u Zagrebu, smještenom na adresi Ozaljska 87, Crnolatac svakodnevno oblikuje obrve brojnih žena. Ako želite savršeno oblikovane obrve, vjerojatno ste već bili kod nje. Njezin salon odiše prozračnošću i minimalizmom, što se prenosi i kroz rad u studiju. Ket promovira “clean girl” estetiku koja obuhvaća beauty, modu i stil života, što je osvojilo srca mnogih klijentica.
@mnmlbyket
@ket.crnolatac

We look forward to welcoming you! 🥰 📍KC Beauty Concept, Ozaljska ulica 87 #beautysalon #zagreb #fy #fyp #browlift #lashlift #powderbrows #manicure

♬ how i love being a woman – editdiaary

Prije pet godina, Crnolatac je započela svoju karijeru kao beauty & brow artist i među prvima je u Hrvatskoj počela raditi tretman laminacije obrva. Ovaj inovativni tretman postao je temelj inspiracije za stvaranje njenog brenda – MNML, koji stoji kao simbol minimalizma, jednostavnosti i kvalitete.

@__k_e_t
@mnmlbyket

Filozofija MNML brenda sažeta je u tri riječi: minimalizam, jednostavnost i kvaliteta.

Ova načela ogledaju se u svakom aspektu proizvoda; od minimalističkog i elegantnog pakiranja, preko jednostavnosti korištenja, do vrhunske kvalitete sirovina. Svaki proizvod je pažljivo osmišljen kako bi bio funkcionalan i jednostavan za upotrebu, pružajući korisnicima najbolje od oba svijeta; estetski privlačan dizajn i vrhunsku učinkovitost.

MNML kolekcija za obrve uključuje nekoliko ključnih proizvoda. Brow Definer predstavlja fiksator za obrve koji oblikuje i njeguje obrve bez vidljivih tragova i osjećaja težine. Kombinacija voska i gela, s ricinusovim uljem, čini ovaj proizvod idealnim za instant brow lift efekt.

My Remedy je njegujuće ulje za rast dlačica i trepavica koje dubinski hrani i njeguje obrve, potiče njihov rast i sjaj, uz miris ružmarina.

Pinceta je neizostavan proizvod za njegu obrva koja je iznimno precizno te napravljena od kirurškog čelika. Tako omogućuje jasnu definiciju obrva, a svaka pinceta prolazi kroz završnu ručnu obradu i dolazi s garancijom. Svi su proizvodi dostupni za kupnju putem web stranice brenda.

@mnmlbyket

Crnolatac se kroz razgovor prisjeća kako je ime brenda promijenila u posljednji čas. Izvorni naziv jednostavno nije odgovarao njezinoj viziji. Odluka o promjeni nazivu bila je riskantna, ali se isplatila jer je riječ “minimal” savršeno opisala njezin privatni i poslovni stil života.

Proces stvaranja MNML brenda bio je pun izazova. Od pronalaska ambalaže i proizvođača, preko propalih sirovina, do izgubljenih ulaganja, svaka faza donijela je svoje prepreke. Bez vanjskog financiranja, trebalo je pet godina da se usavrši formula proizvoda, no Crnolatac nije bila spremna na kompromise po pitanju kvalitete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K E T C R N O L A T A C (@__k_e_t)

Planovi su veliki, ali se pristupa korak po korak. Osnivačica brenda otkriva nam kako je trenutačno fokus na tri glavna proizvoda, dok MNML studio nastavlja s radom i prodajom profesionalnih proizvoda za trajnu šminku. Nedavno su lansirali liniju pigmenata za obrve pod imenom DARA PRO Pmu Colors, a planiraju i organizaciju masterclassova za one koji žele profesionalno napredovati.

@__k_e_t

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K E T C R N O L A T A C (@__k_e_t)

Ket Crnolatac je uspješno spojila minimalizam, kvalitetu i inovaciju, stvarajući prepoznatljivo ime u svijetu beauty industrije. S jasnom vizijom i posvećenošću, nastavlja inspirirati i oduševljavati svoje korisnike.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0