Mango predstavio kolekciju (every)wear koju možete nositi kod kuće, a i bilo gdje drugdje

Udobnost kao ključna stavka nove kolekcije španjolskog high street brenda Mango predstavljena je kroz zanimljive vizuale u kojima modeli nose iste outfite po kući, ali i vani, kako bi pokazali da upravo ono u čemu se izležavate na kauču, možete nositi i na ulici. Kolekcija (every) wear podsjeća da je upravo udobna odjeća “nova normala”, a izgled iste podignut je na višu razinu.

Da, u kolekciji se nalaze trenirke i kompleti od tajica i topova, ali izrađeni od raskošnih materijala u zemljanim tonovima, koje će u kombinaciji s oversized kaputom i chunky tenisicama, izgledati kao da ste upravo ispali sa stranica glossy magazina ili da ste barem pred ogledalom proveli neko dulje vrijeme, a ne samo izletili iz kuće prošetati psa ili skoknuti do dućana po mlijeko.

Ono što je dizajnerskom timu brenda bio fokus prilikom kreiranja ove kolekcije je svestran i prilagodljiv dizajn, koji će izgledati dobro u svakoj prigodi i onome tko ga nosi pružati maksimalni komfor. Među materijalima zato dominiraju umjetno krzno, pamuk i vuna, a silueta je casual. Osim jednog kariranog kaputa koji se pojavljuje u ovoj kolekciji, ona je u potpunosti lišena svih uzoraka kako bi se dodatno istaknula jednostavnost modela.

Komadi iz kolekcije dostupni su za kupnju i na hrvatskom online dućanu high street marke Mango, a u nastavku možete pronaći još vizuala koji vas mogu inspirirati na to da zaboravite pravila i u stvarima “za po doma” ponosno prošetate kvartom. Udobnost nikada nije bolje izgledala.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0